Haşin A Haber Muhabirinin Trajikomik Maceraları

Vista berbattır. XP iyiydi. 7 de iyi ama 10 gerçekten iyi. Tartışma kapanmıştır. Bu arada Sarper'in mesajlarını elleri cebinde yazıyormuş gibi bir izlenime kapıldım. Üstelik titriyor da.

Bilgisayarcılara gidip dos komutlarını not ederdik falan, ulan ne günlerdi ya :D komutların hepsini unuttum ben, sen hatırlıyor musun ?

ya Run CD falan vardı :D oyun çalıştırmaktı bütün derdimiz.. run CD exit falan :asd22: nerden hatırlayayım bahsettiğimiz bronz çağı.. biz de dinozoruz zaten :D

XP çok iyi kafası kendi kendine mi oluştu yoksa oluşmak zorunda mı kaldı,Microsoft XP'yi bitirene kadar neler çekti,yazılım desteği kesildi,DirectX 10 desteği falan verilmedi,millet el mecbur bırakmak zorunda kaldı.Stabilite anlamında var mı hala XP'nin üzerinde işletim sistemi,benim beğendiğim Win7 bile XP'ye kafa tutamaz stabilite anlamında.Bu konu dediğim gibi rölatif bir konu,baskıcılık yapmaya gerek yok kimseye,ben böyle mutluyum,bütün gelişimin önünde tek engel ben miyim şimdi,daha iyisini yapsınlar seve seve kullanırım.Gerici bir yaklaşımım olsaydı 2000 kullanmaya devam ederdim.

:D

XP'yi ben de çok severdim ama 10 daha iyi ve gerçekten çok daha stabil.. 10 saniyede PC açılıyor yahu.. ne XP'si bu devirde :asd22: vista zırt pırt çöküyordu.. en azından benim kullandığım PC'de.. 10 büyük keyif..

öte yandan zorlamıyoruz yahu :) keyif senin.. böyle de liberalim.. naçizane görüşümü yazıyorum..

:D

XP'yi ben de çok severdim ama 10 daha iyi ve gerçekten çok daha stabil.. 10 saniyede PC açılıyor yahu.. ne XP'si bu devirde :asd22: vista zırt pırt çöküyordu.. en azından benim kullandığım PC'de.. 10 büyük keyif..

öte yandan zorlamıyoruz yahu :) keyif senin.. böyle de liberalim.. naçizane görüşümü yazıyorum..

O yönü hakikaten iyi,Win 8.1 de 10 da öyle ama ben sade adamım ya. :)

Eyvallah reis izin verdiğin için,nice XP'lere 7'lere. :D

arkadas en tuafima giden adamin cepi elinde bize karsi terbiyesizlik yapiyor aciklamasi, ulan hiyar seni gördü diye hazir ola mi gececek adam?

valla ben kendi adıma windows xp candır diyorum 2002'den 2015'e kadar kullandım ve artık en nihayetinde windows 10 sistemli bir notebook aldım ama pek alışamadım çok farklı geldi zaten pek işimde olmuyor bilgisayarla eskisi gibi daha çok ipad air ve iphone 6 ile hallediyorum işlerimi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bugün alman haber kanali bunlarla dalga geciyordu :D

Çok konunun saptırıldığını gördüm de abi A haber muhabirinden XP/Vista'ya nasıl geldiniz la :asd22:

Vay arkadaş ya! Bir daha izledim yeminle utancımdan yerin dibine girer gibi oldum. Uzaktan yakından alakası olmayan ben bile utandım ama bunu yayınlayanlar çarşı grubu mudur nedir, tiner çekip mi çıkmışlar ne kullanıyorlarsa ondan istiyorum. Ben niye utanıyorum anlam veremiyorum.

Sonuna kadar izleyemedim. Bünyem kaldırmadı. En kötüsü de o muhabir şuanda yaptığı kahramanlıkla(!) içten içe övünüyor.

o zaman soru sormayacaksın.. 75 yaş üstüne en az lise mezunu olma, bunamamış olma (sağlık raporu) ve kendi ayakları ile desteksiz gidip oy verebilme şartı koyacaksın.. öyle darülaceze'den tekerlekli sandalyede insanları oy vermeye taşıyamacaklar..

her yönüyle sağlıklı ve en az lise mezunu olma şartı bayağı çözer bu mevzuyu.. ha bence 75 yaş üstü hiç vermesin.. kafa olarak ortaçağda kalmış insanlar hiç vermese de olur..

nasıl ki 18 yaş sınırı koyunca kimse insan hakları diye ayaklanmıyor, basbayağı "oy verme yaşı 18-75 yaş arasıdır" diyebiliriz.. bence her türlü adil.. 75'i geçince ben de vermeyeceksem bile bu tip bir sistemi savunuyorum.. çünkü devlet yönetimi şakaya gelecek bir iş değil..

belli bir olgunluğa erişmemişler kadar bunamışlara da bırakılamaz..

Tabiki de dediğinde haklılık payı var.ama hepsini aynı kefeye koymak yanlış içlerinde %5 oynama payı vardır.

Geri
Üst Alt