Hastalık Bu Futbol

Nesri için bu yorumu yaptığını gördükten sonra iyi niyetleri olmadığı artık benim için net. Çünkü Nesri, Sara'dan bile daha büyük risk hem maaşı 6 milyon hem de performansı daha dalgalı biri.

Nereye atacağımı bilmediğim için atıyorum şöyle bişey denk geldi Galatasaray kollanıyor diyen şerefsizleirn gözünü sokun bunu

bjk sempatizanligi yaptiklari icin takibi birakmistim bir ara ne yapiyorlar diye tekrar basladim ama siki takip etmiyorum takipci kasmak icin gereksiz sirinlikler yapiyorlar

Fena video.

Sene başını hatırladıkça Okan Hoca ve yönetime yeniden kuruldum. Yok abi, geçmiyor.

1 Aralik 2025 Fenerbahce - Galatasaray macinin 60-90 dk arasini "fenerin butun ikili mucadeleleri kazanmasi" olarak yorumlamis youtube kanali.
Kendisi hakem konusmayi sevmiyormus ama bu mac hakem konusmadan yorumlanamaz. Yorumcu aleminin en efendi adamlarindan Sinan Yilmaz'i bile zivanadan cikaran bir hakem yonetimi soz konusu. Mesela Skriniar'in Sara'nin bilegine bastigi pozisyon ikili mucadeleyi fener kazanmis gibi gozukuyor.
Gercekten cok garip geldi, takipten ciktim.

1 Aralik 2025 Fenerbahce - Galatasaray macinin 60-90 dk arasini "fenerin butun ikili mucadeleleri kazanmasi" olarak yorumlamis youtube kanali.
Kendisi hakem konusmayi sevmiyormus ama bu mac hakem konusmadan yorumlanamaz. Yorumcu aleminin en efendi adamlarindan Sinan Yilmaz'i bile zivanadan cikaran bir hakem yonetimi soz konusu. Mesela Skriniar'in Sara'nin bilegine bastigi pozisyon ikili mucadeleyi fener kazanmis gibi gozukuyor.
Fenerlilere şirin gözükecem diye girmediği şekil kalmadı bunların. Hala takip etmeniz hata zaten zamanında beş yıldızlı fener logosu kullanıyorlardı.

Bjk li gibi zaten bu herif
Fener guzellemesi de yapıyor

Zihinsel anlamda özürü var gibi geliyor bu çocuk baştan beri bana

O yüzden böyle dangalakların ağzıyla takıma laf etmemek lazım.

Geri
Üst Alt