- 22 Ağustos 2010
- 32.491
- 37.004
- 3.033
ulan sana cevap vereceğiz diye o kadar emek harcadık. insan o emeğin hatrına bi layk atar geçer bari :dSara > Veli Baltaci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan sana cevap vereceğiz diye o kadar emek harcadık. insan o emeğin hatrına bi layk atar geçer bari :dSara > Veli Baltaci
Nesri için bu yorumu yaptığını gördükten sonra iyi niyetleri olmadığı artık benim için net. Çünkü Nesri, Sara'dan bile daha büyük risk hem maaşı 6 milyon hem de performansı daha dalgalı biri.
çok duygulandım yaa
Fenerlilere şirin gözükecem diye girmediği şekil kalmadı bunların. Hala takip etmeniz hata zaten zamanında beş yıldızlı fener logosu kullanıyorlardı.1 Aralik 2025 Fenerbahce - Galatasaray macinin 60-90 dk arasini "fenerin butun ikili mucadeleleri kazanmasi" olarak yorumlamis youtube kanali.
Kendisi hakem konusmayi sevmiyormus ama bu mac hakem konusmadan yorumlanamaz. Yorumcu aleminin en efendi adamlarindan Sinan Yilmaz'i bile zivanadan cikaran bir hakem yonetimi soz konusu. Mesela Skriniar'in Sara'nin bilegine bastigi pozisyon ikili mucadeleyi fener kazanmis gibi gozukuyor.
Gercekten cok garip geldi, takipten ciktim.
Bjk li gibi zaten bu herif1 Aralik 2025 Fenerbahce - Galatasaray macinin 60-90 dk arasini "fenerin butun ikili mucadeleleri kazanmasi" olarak yorumlamis youtube kanali.
Kendisi hakem konusmayi sevmiyormus ama bu mac hakem konusmadan yorumlanamaz. Yorumcu aleminin en efendi adamlarindan Sinan Yilmaz'i bile zivanadan cikaran bir hakem yonetimi soz konusu. Mesela Skriniar'in Sara'nin bilegine bastigi pozisyon ikili mucadeleyi fener kazanmis gibi gozukuyor.
Gercekten cok garip geldi, takipten ciktim.