- 23 Ocak 2019
- 24.295
- 31.815
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta (11.hafta) yapılan takım bütününde pas hatası analizi ve Kerem değerlendirmesi düşündürücü...
Halukların kanal dışında youtube kanallarının hepsi fb uşağı olmuş
Fener yalakası ismail kartal hayranı bir sayfayı niye kaale alalım ki. Adamlar arap ismaili guardiola seviyesine çıkarıp 2 şampiyonluk almış okan buruk'u sıradan hoca olarak gösterip duruyorlar. Gördük o ismail kartalı da bu hafta sonu ilk ciddi maçında.Bu hafta (11.hafta) yapılan takım bütününde pas hatası analizi ve Kerem değerlendirmesi düşündürücü...
Doğum günü kutlansın istiyor o, git de başlığına doğum gününü kutlaKonuyu açan da vasfmış şaşırtmadı
@Aras Şimşek ¿

hocam ilk kez tutturmuşsun yorumun nedirAnadolu oyuncusu ilk uçakla ülkesine gönderelim![]()
angelino analizini 1 kez daha izleyip gulmekten patladım
gayet doğru ve normal bir yorum yapılmış bence.
Çok katılmıyorum lakin Nesri transferindeki yorumları ne acaba? O zaman iyi niyetli veya kötü niyetli olup olmadığı anlaşılır.gayet doğru ve normal bir yorum yapılmış bence.
nasıl yok?alakasi yok
Çok katılmıyorum lakin Nesri transferindeki yorumları ne acaba? O zaman iyi niyetli veya kötü niyetli olup olmadığı anlaşılır.
nasıl yok?
insanlar şunu ısrarla anlamıyor. kimse sara'ya kötü topçu demiyor. ben bizatihi çok beğeniyorum adamı. iyi ki almışız.
fakat euro'nun 40 tl olduğu ve ülke şampiyonluğunun 5 m euro gelir getirdiği bir ülkede, eğer bir topçunun sadece bonservisine 18 + bonus veriyorsan, (vermemelisin ayrı konu) o topçunun ciddi anlamda fark yaratması gerekiyor. ya da önemli bir milli takımın parçası/genç asseti olması gerekiyor ki tutmasa bile zarar etmeyesin (zaniolo gibi).
sara çok büyük riskli bir transferdi. işin teknik kısmını geçtim, takıma adapte olamayıp tutmaya da bilirdi, tuttu o ayrı konu ama, tutmasaydı nanayı yemiştik. iyi ki tuttu.
ayrıca ben hala daha taraftar nezdinde kendisini riskli bulmaya devam ediyorum. zira kendisi 5 maç üst üste sallansa, bugün aynı profil taraftar ilk önce kendisine vuracak.
bu bambaşka bir transferin konusu. benim bu u-tube kanalını koruma veya kötüleme gibi bir amacım yok. niyetleri de pek umurumda değil açıkçası. nesiri de umurumda değil. umarım fb için en kötüsü olur.
ben sadece sara'nın transfer şekli/maliyeti/gelişim süreci/barındırdığı risk üzerine görüş bildiriyorum.