Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: "Boupendza Fenerbahçe'yi istiyor"

Niye? Kupaya alerjisi mi varmış? Dokunamıyor mu kupaya falan?

İnsan başka niye feneri ister ki?

Bupenza feneri istiyorsa yatmak için ve garanti para için seçer.

Haklı oda herkes gibi şampiyonalar liginde oynamak isteyecektir.

Bu çocuk fenere gitmek istiyorsa hatayda satıyorsa iyi paraya gitsin. Net forvet ihtiyacımızı karşıladık mustafa geldi elde bir de var falcao ki gitmeyecek falcao seneyede bizimle bence.
Bu çocukta net bir isim diye istiyor fener öyle düşünüyor, o bölgede sıkıntı var çünkü çözemediler.. diyelim hatay bu fiyatlara GS dedi oyuncu da GS dedi alacak mıyız. Gerek var mı şuan?
Bizim net ihtiyacımız bence Ön Libero varsa yazın ona odaklanalım.
Bu paraya 3. Forvet transferi yapılmaz

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş: "Boupendza konusunda Fenerbahçe ile henüz anlaşma yok. İki takımı da tatmin edecek bir anlaşma olursa olur. Hiçbir şey konuşulmuş değil ama temenni var." (Radyospor)

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş: "Ben Fenerbahçe kongre üyesiyim. O nedenle Fenerbahçe'den Boupendza konusunda daha çok destek bekliyorum. Herkes 10 veriyorsa Fenerbahçe 12 versin. Fenerbahçelilik böyle bir şey." (Radyospor)

utanmadan göstere göstere transfer şikesi yapıyorlar.

umarım 12 milyon verirde batar bu fener.

Bu konu neden büyütüldü anlamış değilim Hatay'da şerefsiz sikeciler olabilir ama bupenzayi 8den aşağıya vermezler o kesin irfana verilen fiyatı herkes gördü feneri dillemelerinin sebebiyse bu tarz kerizlijleri başka takımların yapmayacağını biliyorlar ayrıca Hatay takımında oyuncuda fenerde bizede aynı şekilde oynuyor fenere kötü oynuyor denemez benim esas merak ettiğim Hatay'ın belediye başkanı kulübe hangi sıfatla karışıyor ? Kulübün başkanı yokmu ki

Geri
Üst Alt