Hatayspor - Galatasaray Maçının Hakemi Belli Oldu

Yine mi bu Bitligeni verdiler??

Galatasaray - Rize 3-4 VAR
Galatasaray - Alanya 2-3 HAKEM
Beşiktaş - Galatasaray 2-0 VAR
Galatasaray - Antalya 0-0 HAKEM

Var mı artıran Abdulkadir Bitigen'in yönettiği hiç bir maçta galip gelememişiz tesadüf mü acaba keşke Fırat Aydınus olsaydı

son darbeyi vuracaklar anlaşıldı

Yahu resmen bilerek verdiler bu hakemi.
Bizim taraftar dünyadan bi haber.Yemin ederim hakem atamalarında ne kadar Galatasaraya göz göre göre zarar vermiş hakemleri sürekli veriyorlar.
Hakem atamalarında çok ciddi sıkıntı var.

Ama bu başkana bu yöneticilere ve iş bilmez objektif bozuntusu taraftara müstehak.

Resmi olarak hadi orta hakemi geçtim vara yabancı hakem istiyoruz diyemedi bizim başımızdaki çapsızlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Temiz bir mağlubiyet için bütün şartlar oluştu

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu resmen bilerek verdiler bu hakemi.
Bizim taraftar dünyadan bi haber.Yemin ederim hakem atamalarında ne kadar Galatasaraya göz göre göre zarar vermiş hakemleri sürekli veriyorlar.
Hakem atamalarında çok ciddi sıkıntı var.

Ama bu başkana bu yöneticilere ve iş bilmez objektif bozuntusu taraftara müstehak.

Resmi olarak hadi orta hakemi geçtim vara yabancı hakem istiyoruz diyemedi bizim başımızdaki çapsızlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buradaki ve diğer yerdeki taraftara göre hatta yönetime de göre takım kötü hoca kötü sonra hakem gelirmiş yahu her maç iyi olamazsın ki takımın da kötü günü olur hocanın da onlar kötü diye hakem yakamaz seni kaç maçı hakemlerin yanlış kararlarından haksız kırmızı kartlarından kaybettik ama taraftara göre hoca suçlu takım suçlu diğer takımlar çok süper ya bu herif emre kılıncı atmasa haksızca antalya maçını almıştık 2 puan oradan ankaragücü maçında mostafa haksızca atılmasa en az 1 puan alırdık rize maçında yedlin atılmasa ya da eteboyu düşüren atılsa kazanırdık 3 puan da oradan etti 6 puan koy 6 puanı şimdi nasıldı durum evet hocanın hataları var takımın da kötü oyunları var ama hakem faktörünü göz ardı edemezsin hakemi her maç yenemezsin alanyada yenersin ama ankarada yenemezsin rize maçında yenemezsin yönetim de taraftar da hakemlere karşı daha baskı kurmalı daha çok ses çıkarmalı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam oldu bu iş.
Çok az ümidim vardı şimdi iyice bitti.
Defans yok hoca yok orta sahanın bel kemiği yok.

Umarım bitligen faul olurken iki ayağın arasında kalır.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt