Hatayspor Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu!

Güzelll.

Aurier’i göreydik iyiydi neyse sonraki maça ya da duruma göre atar hoca oyuna.

ilk yarı 3 falan yapıştıralım.

Aurier - Daha ilk kez kadroya girmisken ilk 11 oynamasi beklenemez
Sanchez - Sakatliktan en son kurtulan stoper olmasi sebebiyle yedek baslamasi normal
Kaan - Son haftalarda aksayan isimlerdendi, sakat sakat oynamasindan dolayi kulübede olmasi dogru
Berkan - Yokluktan stoper oynadigi maclarda bir sürü gol yedik, sakat-cezali yokken yeri kulübedir
Ndombele - Orta sahada eksik yokken ilk 11 olmaz
Eyüp - Orta sahada eksik yokken ilk 11 olmaz
Tete - Ziyech ve Zaha ile baslamak tempo sorunu yaratabilir diye ilk 11 olabilirdi ama tercih edilmemis
Kerem - Ankaragücü ve Antalya macinda yükselen formu yine düstü, son haftalarin en yetersizi
Vinicius - Icardi varken ilk 11 olmaz

Hocanin cikardigi kadroyu yedeklere bakinca makul karsiliyorum. Kanatta "tempo sorunu" yasayabiliriz tehlikesine ragmen Ziyech ve Zaha'nin tercih edilmesi Baris ve Köhn ikilisinin bekte oynuyor olmasindan dolayi törpülenebilir. Sakatliktan yeni cikmis Aurier ve sakat sakat oynayan Kaan'i toplasak 1 saglam adam etmez diye düsünmüstür.

Kasimpasa macina göre Kaan, Berkan ve Kerem yok. 3'ü de Kasimpasa macinda döküldü.

Kadroda tercih hakki Ziyech/Tete arasinda olacakti, hoca Ziyech demis.

Hocam saha ve zyech neden aynı anda barış niye defans

Düşündüm de salla gitsin ilk 11'i.

Hatay'a saplayabildiğimiz saplamalıyız. Hafta sonunun provasını yapmalıyız, tabi sidikli şikecilerin oynamaya götü yerse.

sonunda hakkaniyetli bir kadro ağlayacağım yav duygulandım.Fakat Barış'ın bek oynaması her zaman rahatsız ediyor beni.

okan burukun son macı

Zaha ve Ziyech ikinci yarı girmeliydiler bence. Hamle olarak sağbeke Auier alınıp Barış ileri çıkar. Zaha çıkar Kerem girer. Bitti.

Şimdi rahatladım bu mac 5-0 biter

1000031373.webp

Geri
Üst Alt