Hatayspor Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu!

Şükürler olsun kerem yok. Gol be goolll
ba7ae6dd-6b46-4702-a8d8-53cb3997db14-profile_image-300x300.webp

Bok gibi diyenler, yerli kuraliyla beraber eldeki en kaliteli 11'i surmus hoca sahaya. Vallahi gozlerim yasardi 😁

Volkan'in bu maca nasil bilendigini Allah bilir. Okan hoca bunu da goz onunde tutup gerekeni yapmis.

Kadro iyi de Zaha Ziyech’le falan ilerde pres yapamazsın. Orta sahaya da yardım etmez bunlar. Çok merak ediyorum nasıl bir oyun oynayacağız

BAY bazen cok kolay calim yiyor. Ziyech yerine oynamaliydi

Fazla risk almayacakmis ayi yogi ulan sikeci sikecilere karsi arkayi aciyordun 😂😂

bu tip, kontra agirlikli *deplasmana cikan takimlara karsi - erken bir gol *kilit.

ki, golu erken bulursak fark olur hissiyatindayim.

bulamasak da, tek golle de olsa bulup maci kayipsiz gecmemiz gerek.

rakibin konumu, oyunu vs bunlara bakmadan,

ic saha da - ful stad, pragmatik bir hoca, kaliteli ve moralli motive oyuncular toplulugu ile cikip aslanlar gibi oyunumuzu oynayip govde gosterisi yapacagimiza inancim - tam .

saha da ofansif anlam da beklentilerim den kilit olani ; ziyech ve zaha'yi topla bolca bulusturmali,,diger yandan ,kanat beklerimizin de istasyon seklinde biri ileriye destege gittiginde digeri defans da kontraya karsi durmasi gerekir.

kohn,zaha olusumlarin da ilginc gelismeler bekliyorum. gol veya asist gibi gibi.
bosa cikan toplari mertens ve ziyech etkili sutlarla degerlendirmeleri olasi,,,,
icardi yarim pozisyondan gol cikarabildigini son mac golunde de yine gosterdi,, direkten donen vurusu da keza boyle bir sekansdi.

yedeklerde super sub vini mevcut. olmazsa girip kilidi acar hayirlisiyla....
keza ,tete de mevcut.

sinerjimizi yayalim.........
takima ve hocaya - guvenelim.

vurdugumuzun golle sonuclanmasi dilegiyle.

iyi seyirler.

Geri
Üst Alt