Hatayspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sorun bence hocanın onu bunu oynatması değil, bir oyun tarzın tercih ettiğin oyuncu istikrarı vardır onu koruyarak ilerlemeye çalışırsın. Hoca maçları kazanınca 11'i bozmuyor ama 1-2 kötü sonuç gelince ertesi hafta 11'den 3-4 oyuncu değiştiriyor sistemi bir anda değiştiriyor falan. Sürekli sistem değiştiriyor sürekli oyuncuları değiştiriyor. Terimin hiçbir sistemi yok oyuncu seçimlerinide tamamen doğaçlama yapıyor hepimiz görüyoruz. Birbiriyle 5 maç beraber oynayan oyuncu yoktur heralde takımda, bu adamlar nasıl düzgün top oynasın ki oyuncularada boşuna kızıyoruz her maç.

terim genç yetiştiriyor yaeeee

bay terim hep şansa ve zorda kaldığından yetiştirmiştir. zenci ozan neden oynamıyor?

Ömer Erdoğan: "Boupendza'nın koronavirüs süresi dolmadı. 10. günü yarın tamamlayacak."

Emini kiraladık ve hata olduğu ortaya çıktı.
Emini kiralama nedenimiz neydi ozanrawfor kadroya dahil edildi adam bebelikten beri stoper oynuyor oynatirsin kotu oynarsa kimse sana birseyde demez bir kisi gedsonu stoper oynatsaydin dermi ?

Yeni bir oyuncu kesfedip bak ben yaptim diye egosunu sisircek sinyor terim gedson orta sahada bile yumusak donk zaten yumusak bu macin sonunu hayirli gormuyorum

İlk 11 in yarısı yok nasıl bir 11 bekliyordunuz ki?Linnes ozorn oynasa çok birşey farketmez.Linnes formsuz zaten baya, ozorn bizde hiç oynamadı adamın 5 tane pro maçı yoktur.Emin yerine neden bu adamı tuttu hoca anlamak mumkun değil.6 önemli eksiğimiz var işimiz çok zor,tam kadro olsak bile çok zordu zaten.Hakkımızda hayırlısı ligden kopabiliriz.

Geri
Üst Alt