Hatayspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Haydi Çiko, Morutan da geliyor gurbette sana yoldaş, bu maçta patlamayı yap

Diagne daha iyi kac mactir, hak etti oynasin

diagne gol atıyor, yoksa mostafa'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum oyun konusunda. diagne'nin tavanı bu, mostafa çok daha fazlasıyla işlenebilecek büyük bi potansiyel. diagne transfer sezonundan önce parlatılmak için oynuyorsa onu anlarım da akıllarda 1. tercihse orda bi sıkıntı var demektir bence.

4-1-4-1hoca tutsa-da ,
kanimca eldeki *mevcut kadro tipolojisinden en iyi verimi acilim anlaminda 4-2-3-1 ile aliriz kanaatindeyim.
bugun bu baglamda saglam bir test ornegi olacak - kendi adima ayri bir gozle mercek altina alacagim-sayet resmi sayfanin vermis oldugu sekilde(4231) ile oynayacaksak. ben oldukca umutluyum. hayirlisiyla cikacak 11 ve dizilis ,verilen taktigi mac basindan tempolu sekilde uygulamaya calisir.

Alakasız olacak ama şu Yedlin için Sekidika 'yı harcarsak ABV, sahanın herhangi bir yerinde Yedlin 'den daha etkili olabilir

İmparator hakkını vermiş takımın en iyi 11’i ile sahada. Helal olsun sana

Zaten fegten önce babel gitmeli.
Bencil sut ustamiz. Ama sanmiyorum gidecegini.

sezon oncesi basliklarda bir kac kez yinelemistim nacizane;
feg,babel,falcao ile yollar ayrilmali.

babel ball hog'lugu ile resmen el freni... dedigin gibi sutlari da sol cizgiden ceza sahasi cizgi onune topu getirip sut ortami ayarlayana kadar gecen sure resmen zarar. kaldi ki , ezber tarzini rakipler ozellikle ligde biliyorlar, ya dogru yerde sut icin kendini mevkilendirmeli ya da ayagina topu istememeli sayet sut atacaksa sut menzili civarinda olmali.
aksi turlu zarar veriyor her topla bulustugunda. son avrupa macinda sol cizgiye gidip sonra geriye donup,sonra bir daha topu geriye oynamasi ile bir kac kez sacma karelerde yer aldi. bu yonlerini de bu yastan sonra duzeltemez,,, efektiflik adina daha sade ve basit oynamali hoca komutu ile veya komuttan bagimsiz.

ayni sekilde *feg tempolu oyunda mevcut hali ile el freni, son avrupa macinda ayagindaki toplari rakibe vermesi ile sac bas yoldurmasi ayri zarar. lig macindaki golunden dolayi hoca da kredisi olacagi tahmin edilir bir durum.
cica tam oturana dek mecbur gibi gorunuse gore...

dip not;

kerem,feg fazla ice geliyorlar/giriyorlar orta onde... bu da ozellikle cica ve berkan'a sekte vuruyor gozlemledigim kadariyla.

Mostafa Marsilya durumları demek doğru. Sanırım Mostafanın tapusunu alıp Marsilya ya satıcaz

Sosyal medya ekibimizin yaptigi isler asiri kalitesiz ve amatorce. Youtube, Twitter tum platformlarda yetersizler.

Burak Elmas baskanimiza ulasma sansim olsa... sikayet ederdim.

Gözlerim Nellson da olacak. Fegide ayrıca izleyeceğiz pek bir beklentim kalmadı ondan gerçi. Muhammedi 2. Yarı izlemek istiyorum.

Falcaonun olmamasına gelirsen sezonun %70 i yok zaten, sakatlanmıştır kesin 1 ay sonra sahalara döner

Edit: Yanıldım gitmiş.. 💘

Hocamız akbaba ve/veya babeli koymayarak şaşırttı
Eldekilerle çıkarılabilecek makul bir 11 olmuş

Böyle bir dizilişte cicaldau’nun takımı yönlendirip fark yaratacak bir oyun oynaması gerekiyor, inşallah başarır

güzel bir futbolla güzel bir galibiyet alırız umarım bu akşam.

bu sene getirilen kural ile takımlar maç kadrosunda 1999 yılı veya sonrasında doğan bir tane altyapı futbolcusu bulundurmak zorunda. ama bizim maç kadromuzda bu kritere uyan oyuncu yok. şu anda tff’nin kılavuzunu bulamadım. umarım kural değişmiştir yoksa çok büyük bir skandal ile 3-0 hükmen mağlup olacağız. bilgisi olan varsa ve detaylandırabilirse sevinirim.​

doğru mudur bilen var mı?

bu sene getirilen kural ile takımlar maç kadrosunda 1999 yılı veya sonrasında doğan bir tane altyapı futbolcusu bulundurmak zorunda. ama bizim maç kadromuzda bu kritere uyan oyuncu yok. şu anda tff’nin kılavuzunu bulamadım. umarım kural değişmiştir yoksa çok büyük bir skandal ile 3-0 hükmen mağlup olacağız. bilgisi olan varsa ve detaylandırabilirse sevinirim.​

doğru mudur bilen var mı?
Bi laflar vardı böyle

Geri
Üst Alt