Ege Aslan
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 3.677
- 1.645
- 1.893
Aradığım mizah işte bu !!!Diagne'nin sadece dişleri gözüküyor videoda kalan kısmını Hatay'a göstereceğini umuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aradığım mizah işte bu !!!Diagne'nin sadece dişleri gözüküyor videoda kalan kısmını Hatay'a göstereceğini umuyorum
Allah Allah ne kadarda rahat soyluyorsunuz kafasi estikcr tatile mi gidecek?falcao kolombiya'ya tatile gitmiştir ya haftaya döner.
Sampiyonlar ligiSUBS: İsmail, Yedlin, Alpaslan, Babel, Mostafa, Ömer, Emre Akbaba, Aytaç, Barış Alper, Emre Kılınç
Hocamız akbaba ve/veya babeli koymayarak şaşırttı
Eldekilerle çıkarılabilecek makul bir 11 olmuş
*Böyle bir dizilişte *cicaldau’nun takımı yönlendirip fark yaratacak bir oyun oynaması gerekiyor, inşallah başarır
Eğer gerçekten böyle bir şey varsa büyük bir skandal ama başımızda çapsızlar olduğu için şaşırmam![]()
23 ağustos 2021 galatasaray hatayspor maçı
ilk 11: muslera-boey-nelsson-luyindama-aanholt-taylan-berkan-feghouli-cicaldau-kerem-diagne yedekler: ismail-yedlin-alpaslan-ömer-aytaç-emre-emre-barış-babel-mohamed bu sene getirilen kural ile takı...rerererarara.net
bu sene getirilen kural ile takımlar maç kadrosunda 1999 yılı veya sonrasında doğan bir tane altyapı futbolcusu bulundurmak zorunda. ama bizim maç kadromuzda bu kritere uyan oyuncu yok. şu anda tff’nin kılavuzunu bulamadım. umarım kural değişmiştir yoksa çok büyük bir skandal ile 3-0 hükmen mağlup olacağız. bilgisi olan varsa ve detaylandırabilirse sevinirim.
doğru mudur bilen var mı?
Katılıyorum renktaşŞu kadroları saçma sapan açıklamayı bırakıp saha üzerinde yazmak bu kadar zor mu ya?
Şu kadroları saçma sapan açıklamayı bırakıp saha üzerinde yazmak bu kadar zor mu ya?