Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.820
- 13.736
- 2.828
Bugün bir spor programında Jelert'in idman esnasında adele sertleşmesi yaşadığını, bu maça normal şartlarda çıkabileceğini ama Okan hocanın riske atmak istemediğini belirttiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sorunsuz bir Jelert'in banko kadroda olacağına eminim. Demek ki belli bir sorunu var ve riske edilmiyor.Sorun ne bilmiyorum ama Jelert bu hafta idmanlarda vardı sonuçta bunu biliyoruz. Koepnhag'ta gerek transfer gerek sakatlık kamp dönemi verimli geçmemiş olabilir ama en azından yedekte olabilirdi.
Taraftar da giderek 'sertlesme' yaşıyor hoca, riske atma kendini!Bugün bir spor programında Jelert'in idman esnasında adele sertleşmesi yaşadığını, bu maça normal şartlarda çıkabileceğini ama Okan hocanın riske atmak istemediğini belirttiler.
İcardi ziyech yarım saat sonra pert olurlar zatenBarış'ı çıkar ön taraf bastonla oynar.
İcardi ziyech yarım saat sonra pert olurlar zaten
Jelert konusu açıklığa kavuşturulmalı, bize sakat adamı ittirdiler galiba. Bu herifin CL eleme maçlarına yetişeceğini inanmıyorum. Her gün hazır diyorlar sonra kadroda yok, işin tadı kaçıyor.Bugün bir spor programında Jelert'in idman esnasında adele sertleşmesi yaşadığını, bu maça normal şartlarda çıkabileceğini ama Okan hocanın riske atmak istemediğini belirttiler.
Yav adam idmana çıkıyor nasıl sakat bu herif. Hafif ağrıları olan Kaan kadroda20 gündür neyin sakatlığı arkadaş.
Bu herifi atar topar ayak üstü muayene edip kampa götüren adam çıksın bne bir b.k yedik diye açıklama yapsın.
Sakat adamı yaslamışlar ve bu adamı adam gibi sağlık testinden geçirmeden 10 milyon euro verdik.
18 milyonluk topcu degilmis Sara demekki. Olsaydi, 11 baslardi.