Hatayspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bugün bir spor programında Jelert'in idman esnasında adele sertleşmesi yaşadığını, bu maça normal şartlarda çıkabileceğini ama Okan hocanın riske atmak istemediğini belirttiler.

Sorun ne bilmiyorum ama Jelert bu hafta idmanlarda vardı sonuçta bunu biliyoruz. Koepnhag'ta gerek transfer gerek sakatlık kamp dönemi verimli geçmemiş olabilir ama en azından yedekte olabilirdi.
Ben sorunsuz bir Jelert'in banko kadroda olacağına eminim. Demek ki belli bir sorunu var ve riske edilmiyor.

Agrilari olan kaan yedekte ama antremana cikan jelert kadroda bile yok

Neyse kendi kişisel yorumuma gelecek olursak;

Ben bu takımda dön dolaş aynı stabil oyun oynayan suratları görmekten sıkıldım. Kerem Demirbay gibi 80'li yıllar futbolcusundan zaten hiç hazzetmiyorum. Bir de orta sahada yine o var.

Okan hocam böyle yaparak oyunculara vermek istediğin mesajı çok iyi anlıyorum ancak maalesef dönem olarak buna uygun değiliz, senden daha iyi oyuncu aldık o yüzden o oynayacak olayını bilmeleri lazım. 18 Milyon Euro'yu verdiysek bunun bi sebebi olması gerekiyor. Yahu bi heyecan duymak bizim hakkımız değil mi? Şu kadroya bakınca yemin ediyorum maçı açasım kaçtı. Yahu 1 orta bile yeni oyuncu yok kadroda allahım gerçekten dünyada böyle 1 tane bile kulüp olamaz ya. Allah belamı versin moralim bozuldu tadım kaçtı ya.

Bugün olası kötü oyun ve puan kaybında Sara yerine oynattığın Kerem Demirbay'a falan çok yazık olur. Bu taraftarın ıslığını yiyen bi daha kendisine gelemiyor malum.

Ulan bi maç keyfimiz var 1 hafta çalışmışız akşamı iple çekiyoruz. 8 gelmiş 18 vermişin adam hazır ama yedek. Ayrıca itin bi tarafına sokup göndermeye çalıştığın adam 11 de. Okan yemin ederim kendinden soğuttun insanı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1723223702481.webp

20 gündür neyin sakatlığı arkadaş.

Bu herifi atar topar ayak üstü muayene edip kampa götüren adam çıksın bne bir b.k yedik diye açıklama yapsın.
Sakat adamı yaslamışlar ve bu adamı adam gibi sağlık testinden geçirmeden 10 milyon euro verdik.

Ya madem Jelert'te sıkıntı var,

Niye kupa maçı öncesi bi açıklama gelmiyor işte Jelert'in şu sakatlığından dolayı 2 hafta kadar sahalardan uzak kalacaktır, diye.

Biz de MAL GİBİ BEKLEMEYELİM OYUNCUYU.

Bugün bir spor programında Jelert'in idman esnasında adele sertleşmesi yaşadığını, bu maça normal şartlarda çıkabileceğini ama Okan hocanın riske atmak istemediğini belirttiler.
Jelert konusu açıklığa kavuşturulmalı, bize sakat adamı ittirdiler galiba. Bu herifin CL eleme maçlarına yetişeceğini inanmıyorum. Her gün hazır diyorlar sonra kadroda yok, işin tadı kaçıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 gündür neyin sakatlığı arkadaş.

Bu herifi atar topar ayak üstü muayene edip kampa götüren adam çıksın bne bir b.k yedik diye açıklama yapsın.
Sakat adamı yaslamışlar ve bu adamı adam gibi sağlık testinden geçirmeden 10 milyon euro verdik.
Yav adam idmana çıkıyor nasıl sakat bu herif. Hafif ağrıları olan Kaan kadroda

Geri
Üst Alt