- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
KesHataylı ve kendini Hataylı hisseden arkadaşlar k.b ama Fenerin altına yatacağız diyor yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KesHataylı ve kendini Hataylı hisseden arkadaşlar k.b ama Fenerin altına yatacağız diyor yani
fenerden şike parası alındı olarak yorumladım
Hahahah adamlar sizle alay eder gibi ne iddianiz var da hakkımızda konuşuyorsunuz diye had bildirsinler, sende fair play adalet hoşgörü vs sevgi kelebeği gibi takıl
Bir tek Gs hakkında ileri geri konuşma cüretinde bulunabiliyor çapsızlar
Hatay anavatana katıldığı günden bugüne görmediği hizmeti gördü. Tuhaf bir önyargı.Hataylilar bu yanar döner herifi neden belediye başkanı seçiyorlar herif şehirle ilgilenmekten çok fenerle ilgileniyor
Geçenlerde hedef ilk 10 diyen herif bugün çıkmış ilk 5e giricez tjk ile işimiz yok diyor.
Kime hizmet ettikleri belli.
On yargı değil çalışıyorsa ne güzel ama yanar döner insanları pek sevmem AKP'den baskanken o tarafa yanlayip öven sonradan chpye geçmesi ve fener yalamaligi samimi olmadığını gösteriyor tabi bu benim gorusumHatay anavatana katıldığı günden bugüne görmediği hizmeti gördü. Tuhaf bir önyargı.
Sen niye kudurdun abi?Böyle kardeş yersen! Yemezsen kudur! Tey Allah'ım
Yazdığımın doğru olduğunu bildiğin için kudurman normal canıms.Böyle kardeş yersen! Yemezsen kudur! Tey Allah'ım
On yargı değil çalışıyorsa ne güzel ama yanar döner insanları pek sevmem AKP'den baskanken o tarafa yanlayip öven sonradan chpye geçmesi ve fener yalamaligi samimi olmadığını gösteriyor tabi bu benim gorusum