Hatipoglu: "Acun Ilıcalı’nın paylaşımı kötü niyetli yapılmış ve arkasındaki sinsi planı ortaya koymaktadır"

Kesinlikle biz haklıyız ama ben bizim yönetime güvenmiyorum, iletişim sorunu var.
Forumdan 3 tane adam bulayım bu yönetimden daha iyi savunur Galatasaray'ı bu yalı çocuğunu ve kedicik acunu itin deliğine sokarız.

Son sezonlar dahil diye konuşurken sadece bu sezonun 10 haftasını konuşmak istemeleri gerçeğin ne olduğunu açıkça ortaya koyuyor diye yazsana

Ben mi söyleyecem bunu

Yav durduk yere adamlarla görüşmedik adamlar resmi siteden kabul ettik dedi sonra acun bu sezon dedi

GbufbGnWoAc29Ez

Acur burası senin istediğin gibi yönettiğin Survivor adası değil, aklını başına devşir.

Bence şöyle oldu: Biz yapacaksak son 3 sezon olacak incelemeye de önce 3 sezon önceden başlayacağız dedik, bu fırıldak o anlaşmadan bu sezon kısmını söyledi sadece.

Kendisiyle son sezonlar dahil bu sezonki maçların tarafsız hakemler tarafından değerlendirilmesi konusunda görüşmelerimiz olmuştu
Olay burada sanırım. Acun sadece bu sezon özelinde anlaşılmış gibi bir algı yaptı. Oysa bizim ilk açıklamada Fb'nin sözde kabul ettiği açıklamada geçmiş sezonlardan başlayarak bir inceleme denmişti.

Güzel. Yalnız yazılı sözlü bir şey dediysen direkt kaydı almıştır bu Macur. Sakın fire verme bunlarla da muhatap olma.

Ben de böyle düşünüyorum. Acun aklınca önceki sezonları yok sayıp sadece bu sezona vurgu yaptı oysa onların resmi sitede ilk başta kabul ettiğinde de bizim teklifimiz geçmiş sezonlardan başlayarak son 3 sezondu.

Ben de böyle düşünüyorum. Acun aklınca önceki sezonları yok sayıp sadece bu sezona vurgu yaptı oysa onların resmi sitede ilk başta kabul ettiğinde de bizim teklifimiz geçmiş sezonlardan başlayarak son 3 sezondu.

hatip mesajı atarken fbnın paylasımı yapsaydı keske

Oysa geçen sezonun gerçek şampiyonu olduklarını söylüyorlardı neden incelenmesine sıcak bakmayıp şark kurnazlığı yapıyorlar ki

İbrahim Hatipoğlu "Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın X platformunda yapmış olduğu açıklamayı şaşkınlıkla okudum. Kendisiyle son sezonlar dahil bu sezonki maçların tarafsız hakemler tarafından değerlendirilmesi konusunda görüşmelerimiz olmuştu. Ancak daha ortada bir karar yokken böyle bir açıklamanın yapılması ciddi bir samimiyetsizliktir. Bu paylaşım dahi amacın ne kadar kötü niyetli olduğunu ve arkasındaki sinsi planı ortaya koymaktadır. Her seferinde gösterdiğimiz iyi niyete karşı bu samimiyetsiz tavır, bu kişi ve arkadaşlarının muhatap alınmamaları gerektiğini, ne yazık ki bir kez daha bizlere göstermiştir."
bu adamlarla muhatap olunmamasi gerektigini en azindan kavramis yada dursun kulagini cekmis olabilir. bu toplara girmek kadar sacma bir durum yok.

bizim var kararlari ile daha fazla zarar ugradigimizi istatistikler soyluyor zaten.
cik istatistikleri paylas tartismaya hic girme bunlarla.

Geri
Üst Alt