- 22 Ağustos 2010
- 33.220
- 38.177
- 3.033
YOKUM DİYOR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüşmelerimiz oldu diyor. Ben de ne diye konuşuyorsun bunlarla diyorum işte.okudugunuzu anlamıyorsunuz?
Olay burada sanırım. Acun sadece bu sezon özelinde anlaşılmış gibi bir algı yaptı. Oysa bizim ilk açıklamada Fb'nin sözde kabul ettiği açıklamada geçmiş sezonlardan başlayarak bir inceleme denmişti.Kendisiyle son sezonlar dahil bu sezonki maçların tarafsız hakemler tarafından değerlendirilmesi konusunda görüşmelerimiz olmuştu
keser biçer paylaşır acurGüzel. Yalnız yazılı sözlü bir şey dediysen direkt kaydı almıştır bu Macur. Sakın fire verme bunlarla da muhatap olma.
Ben de böyle düşünüyorum. Acun aklınca önceki sezonları yok sayıp sadece bu sezona vurgu yaptı oysa onların resmi sitede ilk başta kabul ettiğinde de bizim teklifimiz geçmiş sezonlardan başlayarak son 3 sezondu.
Hay sokucam samsun maçınaGüldürme artık samsun maç konusuna gel aci
Niye lan 3 pt seversinHay sokucam samsun maçına
Bir sus kardeşim ya
bu adamlarla muhatap olunmamasi gerektigini en azindan kavramis yada dursun kulagini cekmis olabilir. bu toplara girmek kadar sacma bir durum yok.İbrahim Hatipoğlu "Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın X platformunda yapmış olduğu açıklamayı şaşkınlıkla okudum. Kendisiyle son sezonlar dahil bu sezonki maçların tarafsız hakemler tarafından değerlendirilmesi konusunda görüşmelerimiz olmuştu. Ancak daha ortada bir karar yokken böyle bir açıklamanın yapılması ciddi bir samimiyetsizliktir. Bu paylaşım dahi amacın ne kadar kötü niyetli olduğunu ve arkasındaki sinsi planı ortaya koymaktadır. Her seferinde gösterdiğimiz iyi niyete karşı bu samimiyetsiz tavır, bu kişi ve arkadaşlarının muhatap alınmamaları gerektiğini, ne yazık ki bir kez daha bizlere göstermiştir."