Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.415
- 3.134
- 2.118
Yahu bunlarla niye muhatap olursun? Konuyu algı ve saha dışına çektiler zaten. Bütün güçleriyle bizi aşağıya çekmek için saldırıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi sefer de gs lileri savun. Acurun neyi haklı resmi siteden 2 yıl ve bu sezon diyorlar. Bu oktarcı gelmiş bu sezon diyorMalesef lahmacun haksızken haklı
İbo denen ahlat da bizi haklıyken haksız duruma düşürdü
Ahlat büyüdü erden timur olmaya çalıştı olay bizim götümüzde patladı
Yarın net görürüz. Acur kayda almıştır Gökhan Dinç mevzusundaki gibi.Ya bu acun denilen iblisi hala cözemedinizmi?
Biz bosunami yillardir bunun hicbirseyini izlemiyoz
Detayli sallar, hic anlamazsin bile yalan söyledigini
Zaten bir konuşma olduğu net o konuda bir şey yok. Ama Acun'un 2 açıklamasına da bakarsan 2 yıl konusunu yok saydığını da görürsün. Hakem ayarlama, tarih ayarlama bunlarda doğru söyleme ihtimali yüksek ama 2 seneyi yok saymaya çalışarak algı yaptığı da net. Bir de anlaşma tamamlansa bunu Acun kendi X'de mi sadece paylaşır yoksa 2 kulüp resmi sayfalarından ortak bir bildirge mi yayınlar? 2 yıl ve ortak açıklama olmaması Acun'un da bir şeyler çevirdiği ve algı yapmaya çalıştığını gösteriyor bana. Yoksa hiç konuşmama, belirli noktalarda anlaşma olmaması gibi bir şeyi bende düşünmüyorum ama Acun'un o 2 yılı yok sayması konusunda algı yapmaya çalıştığını düşünüyorum. 2 yılı bence kendileri kabul etmedi bu yüzden böyle algı işine girmeye çalıştı Acun.Yarın Acur konuşunca İbo'nun falsoları görürüz. Bu kadar detaylı sallamaz elinde bir şey olmasa
E bizim ibo niye 2 seneyi vurgulamıyor da direkt konuyu reddediyor. Ben bizim yönetimle ilgili şeylerde hep negatif olanı doğru kabul ederim. Yanıldığımı da görmedim. Sende de tam tersi huy var.Zaten bir konuşma olduğu net o konuda bir şey yok. Ama Acun'un 2 açıklamasına da bakarsan 2 yıl konusunu yok saydığını da görürsün. Hakem ayarlama, tarih ayarlama bunlarda doğru söyleme ihtimali yüksek ama 2 seneyi yok saymaya çalışarak algı yaptığı da net. Bir de anlaşma tamamlansa bunu Acun kendi X'de mi sadece paylaşır yoksa 2 kulüp resmi sayfalarından ortak bir bildirge mi yayınlar? 2 yıl ve ortak açıklama olmaması Acun'un da bir şeyler çevirdiği ve algı yapmaya çalıştığını gösteriyor bana. Yoksa hiç konuşmama, belirli noktalarda anlaşma olmaması gibi bir şeyi bende düşünmüyorum ama Acun'un o 2 yılı yok sayması konusunda algı yapmaya çalıştığını düşünüyorum. 2 yılı bence kendileri kabul etmedi bu yüzden böyle algı işine girmeye çalıştı Acun.
Saçmalığın dik alası. Kabul ettik dedikleri teklif belli. Acun'un açıklamasında ise sadece bu sezon geçiyor son 2 yıl nereye kayboldu? Acun'un kabul ettik dedikleri teklif aşağıda işte. Kafasına göre 2 yılı çıkarıp yalan atınca haklı olmuyor.
![]()
bi sefer de gs lileri savun. Acurun neyi haklı resmi siteden 2 yıl ve bu sezon diyorlar. Bu oktarcı gelmiş bu sezon diyor
Adamdan habersiz 2 yılı söylemeden bu paylaşımı yapmak sinsiliktir. Akıl oyunu çeviriyor aklıncaDiğer konuda yazdım sana
Anlaşmazlığın sadece 10 hafta-2 sezon +10 haftadan çıkmadığı çok net gözüküyo
Öyle olsa ibo 2 sezon içindi 10 hafta ne alaka derdi ama sanki hiçbir şey konuşulmamış netleşmemiş gibi bahsediyo durumdan,acuna göre bu onu aramış yapalım edelim demiş tarih belirlenmiş,hakem ayarlanmış konu netleşmiş hatta bizimki de markus merki ayarlamış bugün ise attığı twitte yeni haberim oldu ayağı yaptı
İbrahim açıklamasında konuşmadık demiyor.E bizim ibo niye 2 seneyi vurgulamıyor da direkt konuyu reddediyor. Ben bizim yönetimle ilgili şeylerde hep negatif olanı doğru kabul ederim. Yanıldığımı da görmedim. Sende de tam tersi huy var.
Burada gördüğün üzere gayet vurguluyor. Yönetim güvenilmez dediğin kısma katılıyorum ki İbrahim'in ve Acun'un 2. açıklamasını görmeden önce zaten, İbrahim'in gelen tepkiler sonrası R yapma ihtimali olduğunu da yazmıştım ama Acun'un 2. açıklamasında kabul ettik dediği teklifi sadece bu sezon özelinde görmesi ki milyonların önünde teklifi diyor yani 2 yıl + bu sezon o 2 yılı yok sayması Acun'un algı yaptığına kaanat getirmemi sağladı. Acun'un kendisi de bu işleri yapar Gökhan Dinç mevzusunda da ilk önce sanki Dinç kendisinden iş, para istemiş gibi lanse etti sonra Gökhan Dinç'in yanlış iletişimi sonrası olayı abi dedi demedi ye indirgedi sadece.Kendisiyle son sezonlar dahil bu sezonki maçların tarafsız hakemler tarafından değerlendirilmesi konusunda görüşmelerimiz olmuştu.
İboya akıl oyunu çevirmesine hiç gerek kalmamış vallaAdamdan habersiz 2 yılı söylemeden bu paylaşımı yapmak sinsiliktir. Akıl oyunu çeviriyor aklınca
Onun montaj olmadigi ne malum?Yarın net görürüz. Acur kayda almıştır Gökhan Dinç mevzusundaki gibi.
Bu açıklamalarda güven vermeyen net İbo