GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

En uyuz olduğum insan tipi. Herkese gereksiz övgü; yaptığı bir şeyi dünyanın en harika şeyiymiş gibi böbürlenmeler falan

Osimhene ok vermeyen hocayi kovalarlar hatip bey, cokta cesaret isi degil.

Hep yaptik ettik.

Sen mi video konferans yaptin

Lafı çaktırmadan Osimhen’i ben aldıma getirmeye çalışıyor da çok bariz yapıyor yaw 😂

Eeee bu herif istifa etmediği gibi sampiyonluktan kendine payda çıkartmış boku yedik.

Bu herif gelecekte baskan adayi olmaya da kalkar tam bir güç zehirlenmesi.

Gardi olmasa babayı alırdık diyor kısacası. Okan hocayı aramamış olsa muhtemelen Osimhen falan gelmeyecekti

- Osimhen'in geliş süreci nasıldı?

İbrahim Hatipoğlu: "Biz Adana Demirspor maçını oynamayı bekliyorduk. Bir telefon geldi Gardi'den, 'Böyle bir oyuncu var düşünür müsünüz?' dedi. Daha sonra Okan hocanın yanına çıkana kadar o kendisini de aramış. Okan hocanın en cesur kararı 'İki santrfor oynarım alabiliyorsak alalım' dedi. Biz 48 saat geçmeden Osimhen'i İstanbul'a getirdik. Video görüşmesi yaptık, Cenk Ergün vardı o zaman, 'Galatasaray'a gelir misin?' sorusuna 'Ben Galatasaray'a gelirim' dedi. Onyekuru yakın arkadaşıydı ciddi bilgileri vardı Galatasaray hakkında."

Bu adamla birak transfer konusmayi, 5 dk kahve muhabbeti bile yapamam heralde.

Ayni ton son iki kelimesi sesi kisarak.

Karakter yoksunu

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İbrahim Hatipoğlu: "Osimhen, ilk görüşmemizde ona gelip gelmeyeceği sorulduğunda 'Galatasaray'a gelirim' dedi. 'Ben hiçbir yere gitmeyeceğim sezon sonuna kadar buradayım' dedi. Devre arasında çok teklif vardı, görüşme bile yapmadı. 'Şampiyonluğa konsantreyim' dedi."

Osimhen olmasa sezonu icardi-batsh la kapatcakmışız

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne gömdün abdullah kavukçuyu be

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt