- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Vr acil gelismesi gerekekrandan yumruk atma teknolojisi ne zaman gelecek şu herifin suratına seri yapıştırsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vr acil gelismesi gerekekrandan yumruk atma teknolojisi ne zaman gelecek şu herifin suratına seri yapıştırsak
@Adnan Korkutekrandan yumruk atma teknolojisi ne zaman gelecek şu herifin suratına seri yapıştırsak
Yok bilerek sadece osimhen özel diyor bilerek. Olmazsa bakin onlar becereksiz demek icinGaliba kendisi transferden elini cekmis, surekli Kavukcu ve Gardi ugrasiyor diyor.
O herifin oldugu kanalı açmakla tv ye yazık etmissin kirlenmistir knkMidem kalktı dayanamadım kapattım
Aksine topu onlara atıyor, olmazsa onlar yapamadıya geliyor mevzu.Galiba kendisi transferden elini cekmis, surekli Kavukcu ve Gardi ugrasiyor diyor.
Kaleci transferi bundaymış. Osimhen-Sane Kavukçu’daymışGaliba kendisi transferden elini cekmis, surekli Kavukcu ve Gardi ugrasiyor diyor.
Hemen elinden alinmali gidip armut toplayan birini bulup getirirKaleci transferi bundaymış. Osimhen-Sane Kavukçu’daymış
Ben bu tv'deki şahsı tanımıyorum ve bu konuyu terkediyorum :