GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

Asıl soru şu. Gs başkanı dursun özbek bu adamı neden hala görevde tutmaktadır.
- bu çift başlılığa onay mı veriyor ?
- yoksa bu adamı görevden almaya gücü mü yetmiyor ?

Ya sanane fenerden arkadaş bırak şunların ağzına laf verme

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuesta sorusu geldi once baska seyleri konusalim dedi

Asıl soru şu. Gs başkanı dursun özbek bu adamı neden hala görevde tutmaktadır.
- bu çift başlılığa onay mı veriyor ?
- yoksa bu adamı görevden almaya gücü mü yetmiyor ?
Gsyiad baskaniydi bu herif Erden timur varken. O taraftan bir kozu var cok belli

Ne kadar bos bir laf su ya " bir baskan kulubudur" ne salak bir laf ya

- Siz Osimhen tranferini ekonomik olarak nasıl değerlendiriyorsunuz?

İbrahim Hatipoğlu: "Az önce söylemeye çalıştım, Galatasaray'ın bir limitleri var. Bizler bu bütçelere kaldığımız için bu süreci uzatıyoruz. Rahmetli Mustafa başkanın bir demeci vardı 'Ben çekleri yazar gönderirim gelenler ödesin' diye, Galatasaray böyle yönetilmiyor. Galatasaray altından kalkamayacağı yükün altına girmez. 'al sana bu kadar' aldın kahraman oldun. Bu kolay tarafı. Biz Galatasaray'ın ekonomik gücüne göre teklifler oluşturuyoruz. Bu teklifler ölçüsünde olması önemli."

İbrahim Hatipoğlu: "Büyük geliyoruz diyenler var. Onlarla yaşadığımız bir rekabet var. Bunlardan bahselim biraz." (TRT Spor)

Doue işini bozdun, ardindan jelerte ederinden fazla ödedik. Ön planda olacam diye gittiği her yerden red yiyip, cuestaya Allah ne verdiyse basıp geltirdin. Rahatsız olmuyormuş beyfendi.

İbrahim Hatipoğlu: "Çok fazla oyuncuya ihtiyacımız yok. Başkanımızla birlikte 4 ya da 5 oyuncunun Galatasaray'ın ihtiyacını karşılayacak sayı olduğunu düşünüyoruz. Geçmiş yıllara göre daha geniş zamanımız var ama fırsat transferi diyerek işi sonuna kadar bekletmek olmaz."
Kaç transfere ihtiyacımız olduğunu bu ikisi mi karar veriyormuş. Ülkenin en başarılı takımının hali buysa vah ki vah

Geri
Üst Alt