GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

Bildiğin TRT'yi ayarlamış hasar kontrolü amaçlı röportaj vermek için. Bu gibi adamların yönetimde yeri olmamalı.

İbrahim Hatipoğlu: "Büyük geliyoruz diyenler var. Onlarla yaşadığımız bir rekabet var. Bunlardan bahselim biraz." (TRT Spor)
Koskoca Galatasaray'ın yöneticisi, oturup Fener konuşalım diyor ha. Bu şekilde taraftarı konsolide ederim diye düşünüyor sanırım.

Fener'e sallarsam sıkıntılar unutulur falan sanıyor olmalı.

Vah... Vah... Vah...

Ulan urfasporu rezil eden bi herifin bizim futbolda ne isi var ya

Cuesta transferi nasıl gerçekleşti?

İbrahim Hatipoğlu: "Büyük geliyoruz diyenler var, geliyoruz diyenler var. Onlardan bahsetmeden bu sezonu değerlendirmek olmaz. Oyuncuların hiçbirini, hiçbir yönetici kendi isteğiyle getiremez. Galatasaray'ın scoutu var, futbol aklı var. Oyuncu seçimlerinde de Okan Buruk'un mutlaka onayı olur. Yöneticiler olarak biz görüşmeleri yaparız.

Cevaba bak sanki Okan özellikle onu istemiş gibi. Kimseyi alamadım menajer kucağına oturdum diyemiyor da.

Erden timur olsa burda ne guzel seyler soyluyordu simdi, akademi o su bu mest ederdi be mest ederdi

Baskan kulubu
Fikti hur vicdani hur
Buyuk geliyor diyenler
Objektif yaklasilmali

Ne kadar klise varsa soyluyor herif.

Karisinda 1 tane yurekten GALATASARAYLI yok ki yapistirsin sorulari az ustune gitsin...

Cok arastirip oyle aliyoruz diyor Cuesta icin.

Sanchez onermedi diyor :D yalanci herif
Bu herif yalan söylemeyide beceremez bu arada 2 kere tv ye cagırsalar bugun ve yarın olmak üzere aynı sorulara iki farklı demeç verip bir önce ne dediğini unutacak bir beceriksizlik kokusu buram buram geliyor.

Üçü çalışmaya devam edecekmiş bu transfer dönemini at çöpe gitsin yani

Bu yayın inşallah feci geri teper. Sosyal medya yıkılır. Bizim taraftarımız her zaman vizyonlu olmuştur.

Adam gibi soru sormuyorlar. Bu söyledikleri için programa çıkmasına gerek yoktu. Ansiklopedik klasik laflar bunlar.

Gsyiad oyları çok değilmiş. 2 tane saha için koltuk kiralamak da ayrı rezalet
O kadar net bilmiyorum, keramettin admir cok daha iyi biliyor o perspektifi

Ama 2 senedir Gsyiad baskani olarak zirt pirt gorduk bu adami. Sonra yonetici olarak

Kimse buna atanan elmaci armutcu demiyor mesela...MUHASIP(Sayman) UYEMIZ diye takiliyor divanlarda , kagidindan meblaglar okuyor.

Enflasyon hesabi diye diye gunleri geciyor iste

Erden timur olsa burda ne guzel seyler soyluyordu simdi, akademi o su bu mest ederdi be mest ederdi

Baskan kulubu
Fikti hur vicdani hur
Buyuk geliyor diyenler
Objektif yaklasilmali

Ne kadar klise varsa soyluyor herif.

Karisinda 1 tane yurekten GALATASARAYLI yok ki yapistirsin sorulari az ustune gitsin...
images (17).webp

Erden başkanım olsa, şu şekil dinliyorduk şimdi.

- Sanchez'in Cuesta önerisi oldu mu?

İbrahim Hatipoğlu: "Önerisi değil. Görüşünü sorduğumuzda olumlu bir dönüşü oldu. Kendisi de söyledi. Belçika liginde oynamış oyuncudan bahsediyoruz. Copa America'da finale kadar gitmiş, finale kadar bir gol yemiş oyuncudan bahsediyoruz."

Geri
Üst Alt