GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

ulan evren sorsana pazarlığını sizin yürttüğünüz cuesta sizce 8 eder mi diye sorsana

Bu konusmayi elestirecek yayinlari takip edecegim...dogru soyluyor diyen her yayin vs blok ve boykotuma girer

Masadaki diger iki stoper kimmiş? Arada dünya kadar fark yoksa neden cuesta? Bunlara da cevap versin. Transfer dönemi hep Kavukçu , gardi ön plana çıktı. Kendince bir şey denedi. Beceremedi

Soruyu sordugu icin tesekkur et...kendin sordurdun tabi...

Simdi konuyu kapatayim hayalindesin.

Birader haksızım de yanlış de bir kere de ya.

Senin 100 katın emeği olan ama Zaha ile Ziyech ismini veren de Erden değildi, al dediler aldı ama çıktı hata yaptım alarak, üstleniyorum dedi.

Yok Cuesta bana geldi yok Tottenham’ı yendik şampiyon olacaktık, tek maçla mı oluyor bu işler. Kulusevski boş kaleye atsa onu da yenemeyecektin.

Oyuncuların hiçbirini, hiçbir yönetici kendi isteğiyle getiremez. Galatasaray'ın scoutu var, futbol aklı var. Oyuncu seçimlerinde de Okan Buruk'un mutlaka onayı olur.

Çok fazla oyuncuya ihtiyacımız yok. Başkanımızla birlikte 4 ya da 5 oyuncunun Galatasaray'ın ihtiyacını karşılayacak sayı olduğunu düşünüyoruz.

madem futbol aklı var siz niye başkanınla karar veriyorsunuz kaç oyuncuya ihtiyaç olduğuna

Erden Timur’a ilk 2 sezon gösterdiği özveriden dolayı teşekkür ederim. O gittikten sonra bir hava yaratıldı, Galatasaray 2 sene üst üste şampiyon oldu, bir daha olamaz’ diye algı yapıldı. Biz tarihi bir başarı kazandık ve iyi kadro kurduk. Avrupa’da da başarılı olmak istedik.

Oyuncularımızı tekrar şampiyon olacağımıza inandırmaya çalıştık. Maruf Güneş, ben, Cenk Ergün ve özellikle de Kaptan Muslera, büyük bir kaptanlık örneği gösterdi."

aldırdığın basketbolcunun avrupaya yazılması sayesinde elendik, 5 dk oynadı ligi de veriyordu az daha halen ben diyosun

Yuh yalana bak koca pastanın şeklini sonradan farketmiş

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan işin tekniğini konuşmamayla ne alakası var paranın icadından haberin olsa yeterdi cuestaya 8 vermemeye

Bir de laf arasında bişi söyledi son 1-2 gün kala listedeki 3 oyuncudan biriymiş burası çokomelli

Yani alacak oyuncu da zaman da kalmamış yine her şeyi eline yüzüne bulaştırmışsın

FOTOYU SERVIS ETTIRMEYECEKSIN madem ordakiler yapti

Aman abi yanlis anlasilir diyemedin tabi

Fotoda merkezle LAPS diye gorunmek istedin

İbrahim Hatipoğlu: "Ali Koç'un başkanlık döneminde Galatasaray'da 3 başkan ve sadece 3 teknik direktör değişmiş. Aynı dönemde rakibimiz Fenerbahçe 8 teknik direktörle çalışmış. Biz de zaten başarısız olduğunuzda camia sizi gönderiyor. Galatasaray'ı farklı kılan bu."

İbrahim Hatipoğlu: "Cuesta listemizdeydi. Transferin kapanmasına birkaç gün kala listemizdeki 3 oyuncudan bir tanesiydi. Herkes bir oyuncun şartlarını görüşmek üzere görev aldı. Ben de Cuesta ile görüştüm. Tüm şartları masaya koyduk. Sonunda da buna göre ortak karar verildi. Benim şu oyuncuyu öneriyorum demem mümkün değil. Ben haddimi bilen biriyim. Teknik konuyu ben hocamla konuşmam. Biz yönetici olarak, Abdullah Bey de Maruf Bey de aynı durumda. Biz teknik tarafa karışmayız. Koskoca Okan Buruk'la, teknik ekibiyle oyuncuyu teknik olarak değerlendirmek mümkün değil."

Geri
Üst Alt