GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

Kötü çıkan transferler konusunda kendisi ne kadar suçluysa teknik ekipte aynı derecede suçlu, hiç sevmiyorum bu adamı, bugün istifa etse mutlu olurum ama ağır derecede mimli durumda kulüpte yani gökten bilmem ne düşse ondan bilinir durumu varya tam o konumda. Cuesta konusunda okan hoca'nın onayı varmış o daha vahim bence.

bu herif yalancinin onde gideni ..

1749578630233.webp

Ulan o anlaşmanın şartları rezil zaten. Pazarlığı sen yapmışsın işte.

Btw kesin stopere o para verilmez de demiş bu

TESADUFEN CUESTANIN GORUSMELERINI BEN ALDIM

3 maci yok adam gibi 8 milyon euro ve sacma maas bagladin ulan!???

Koskoca Galatasaray'ın yöneticisi, oturup Fener konuşalım diyor ha. Bu şekilde taraftarı konsolide ederim diye düşünüyor sanırım.

Fener'e sallarsam sıkıntılar unutulur falan sanıyor olmalı.

Vah... Vah... Vah...
Bir senedir salladılar.Birakta konuşsun.İlik ılık konuşuyor.Niye zoruna gittiki .Yuzdelerle maçlarla anlatıyor.Ne var irrite eden?Konuşmasını?

Başkani begenmiyoruz iboyu begenmiyoruz marufu abdullahi begenmiyoruz Okan avrupada başarısız onuda begenmiyoruz aslında bizim forumdan seçilmeli başkan yoneticer bide teknik direktör eminim cuestadan iyi futbolcularda vardır forumda aslında çok mantıklı

- Transfer komitesiyle (Abdullah Kavukcu ve Maruf Güneş) aranız nasıl?

İbrahim Hatipoğlu: "Gayet iyi ilişkimiz var. Birlikte yemek yiyoruz, deplasmanlara gidiyoruz."

İbrahim Hatipoğlu: "Biz bu camiada nasıl davranılması gerektiğini bilen insanlarız. Galatasaray'da görev alınmaz, verilir. Başkanımız bize görevler verdi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. 'Taş taşı' derlerse taş taşırız, 'bekçi ol' derlerse bekçi oluruz."

İbrahim Hatipoğlu: "Büyük geliyoruz diyenlerin algıları değil, sahadaki futbol kazandı."

İbrahim Hatipoğlu: "2006'da Denizli'de galip gelsen şampiyonsun, 2010'da kendi evinde Trabzon'u yensen şampiyonsun, uydurulan Play Off'ta Galatasaray'ı yensen şampiyonsun, 2021'de kendi evinde Sivasspor'u yensen şampiyonsun, hiçbirini yapamamışsın, şampiyon olamamışın, algılarla avutmuşsun, şimdi kendi camialarıyla hesaplaşmak zorunda kalıyorlar."

Geri
Üst Alt