Ahmet Öktem
Sarı Üye
- 5 Mayıs 2025
- 743
- 344
- 383
Baydı valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur'un ismini zikretti.Hakkini yemeBirader haksızım de yanlış de bir kere de ya.
Senin 100 katın emeği olan ama Zaha ile Ziyech ismini veren de Erden değildi, al dediler aldı ama çıktı hata yaptım alarak, üstleniyorum dedi.
Yok Cuesta bana geldi yok Tottenham’ı yendik şampiyon olacaktık, tek maçla mı oluyor bu işler. Kulusevski boş kaleye atsa onu da yenemeyecektin.
%99 Skrinar, DansoMasadaki diger iki stoper kimmiş? Arada dünya kadar fark yoksa neden cuesta? Bunlara da cevap versin. Transfer dönemi hep Kavukçu , gardi ön plana çıktı. Kendince bir şey denedi. Beceremedi
Bir tane düzgün gs muhabiri yok hepsi yalaka. Yalakalık yapmayan da zaten fazla iş bulamıyor. Cumhur önder mesela adam hep aynı çizgideKutlu zaten bunun gibi belkide bunun tayfadan evren de ntvspor evreni değil oda bos herif. Kelleci falan olaydı bari yav
Yalakaları karşısına alıp röportaj vermenin kimlerin huyu olduğunu biliyoruz. Oradan taktik alıp bu programa karar vermiştir.Bir tane düzgün gs muhabiri yok hepsi yalaka. Yalakalık yapmayan da zaten fazla iş bulamıyor. Cumhur önder mesela adam hep aynı çizgide
Arkasından söylediklerini de biliyoruz. Söylediğimle ET’nin alakası yok bir kere yanlış yaptım demedi, doğru yaptığı iş yok neredeyse.Erden Timur'un ismini zikretti.Hakkini yeme![]()
Bu adam çok tehlikeli. Hiçbir başarısızlığı kabul etmiyor, anında yanındakini satar ona yıkarYenikapiya basarili demek taraftara kufur etmektir
büyük ihtimal bunun tersidir, gardi by plank ile çalışmak istemiyordur- "Hatipoğlu Gardi ile çalışılmasını istemiyor diye söylenti var?"
İbrahim Hatipoğlu: "Galatasaray'da son üç yılda flaş transferlere imza atmış biri. Birlikte çalıştık. Galatasaray Kulübü ön yargısız en doğru yolla çalışmayı tercih eder. Gardi ile de başkasıyla da Galatasaray menfaatine her oyuncu hakkında görüşürüz. Böyle bir şey nasıl türetiliyor anlamıyorum."
Yemin ediyorum saray satafati gibiydi.Okadar şarkıcıyı niye topladılar hiçbir anlamı yok.Kenan doğulu Atiye altay niye vardı.Hicbir anlam veremedim.Futbolcular bunaldı bıktı usandilar.Yenikapiya basarili demek taraftara kufur etmektir
Bu ne anlam ifade ediyorİbrahim Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum."
Transferin başı benim demeye getirdi yav.Transfere karışmasın yeter. Istıfa filan etmez