GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

Birader haksızım de yanlış de bir kere de ya.

Senin 100 katın emeği olan ama Zaha ile Ziyech ismini veren de Erden değildi, al dediler aldı ama çıktı hata yaptım alarak, üstleniyorum dedi.

Yok Cuesta bana geldi yok Tottenham’ı yendik şampiyon olacaktık, tek maçla mı oluyor bu işler. Kulusevski boş kaleye atsa onu da yenemeyecektin.
Erden Timur'un ismini zikretti.Hakkini yeme:)

- "Hatipoğlu Gardi ile çalışılmasını istemiyor diye söylenti var?"

İbrahim Hatipoğlu: "Galatasaray'da son üç yılda flaş transferlere imza atmış biri. Birlikte çalıştık. Galatasaray Kulübü ön yargısız en doğru yolla çalışmayı tercih eder. Gardi ile de başkasıyla da Galatasaray menfaatine her oyuncu hakkında görüşürüz. Böyle bir şey nasıl türetiliyor anlamıyorum."

Yenikapiya basarili demek taraftara kufur etmektir

Taraftar helak oldu
Morata olay oldu
Sahneye yapisan dingiller oldu
Kufurlu sarki soylendi sahneden
Kafasi guzel dj aletler falan takildi

Ve siz beklediniz..beklediniz...sahnede madalyaya dizildiniz

Basari hakikaten, muhtesem olacak seyi pastan gibi berbat ettiniz

Bir tane düzgün gs muhabiri yok hepsi yalaka. Yalakalık yapmayan da zaten fazla iş bulamıyor. Cumhur önder mesela adam hep aynı çizgide
Yalakaları karşısına alıp röportaj vermenin kimlerin huyu olduğunu biliyoruz. Oradan taktik alıp bu programa karar vermiştir.

- "Hatipoğlu Gardi ile çalışılmasını istemiyor diye söylenti var?"

İbrahim Hatipoğlu: "Galatasaray'da son üç yılda flaş transferlere imza atmış biri. Birlikte çalıştık. Galatasaray Kulübü ön yargısız en doğru yolla çalışmayı tercih eder. Gardi ile de başkasıyla da Galatasaray menfaatine her oyuncu hakkında görüşürüz. Böyle bir şey nasıl türetiliyor anlamıyorum."
büyük ihtimal bunun tersidir, gardi by plank ile çalışmak istemiyordur

Yenikapiya basarili demek taraftara kufur etmektir
Yemin ediyorum saray satafati gibiydi.Okadar şarkıcıyı niye topladılar hiçbir anlamı yok.Kenan doğulu Atiye altay niye vardı.Hicbir anlam veremedim.Futbolcular bunaldı bıktı usandilar.

Geri
Üst Alt