GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

Binayı bilmem de saha olayı projeden öyleydi diye hatırlıyorum
1749580612336.webp

Şuanda tek saha mı var?

Bu adamın bu kadar linci hakedecek bir şey yaptığına inanmıyorum. Klüp içindeki bütün kötü giden meseleleri bu adama yüklemenin bir manası yok. Becerikli bir yönetici olmadığı ortada ama kötü bir insana da benzemiyor. Erden Timurun da klüp içinde en iyi anlaştığı yöneticilerdendi diye hatırlıyorum

Bu adamın bu kadar linci hakedecek bir şey yaptığına inanmıyorum. Klüp içindeki bütün kötü giden meseleleri bu adama yüklemenin bir manası yok. Becerikli bir yönetici olmadığı ortada ama kötü bir insana da benzemiyor. Erden Timurun da klüp içinde en iyi anlaştığı yöneticilerdendi diye hatırlıyorum
Yapma abi bende savundum bu adamı ama yanılmışım çok kurnaz bir adam velevki iyi niyetli diyelim ama beceriksiz beceriksiz adamlarla koskoca kulüp dönmez

Bu programa çıkış amacı neydi şimdi üstündeki negatifliği atmak içinse daha da tepkili oldu millet sağa sola çamur atayım üste çıkayım derdindeysen onu da yemedik.

Kendine bir dunya kurmus orada yasiyor. Bir de bizi de inandirmaya calisiyor. Allah tan hitabeti iyi degil. Yoksa pesinden gene bir grubu alir götürürdü.

Basketbol oynamadigimizi hatırlattı mı sayın yöneticimiz

bize de yazıklar olsun mr bıyıkı gönderemedik ya.

Geri
Üst Alt