Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.568
- 5.167
- 2.493
Binayı bilmem de saha olayı projeden öyleydi diye hatırlıyorum
Şuanda tek saha mı var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Binayı bilmem de saha olayı projeden öyleydi diye hatırlıyorum
Evet
1,5 saat yayın sıfır içerik. Erden Başkan 20Dk'da taraftarın içine ateşi körüklüyordu. Hatta 1-2 Dakikalık konusması bu 1,5 saate bedel.
Bişeyler öğretmişiz demekkiİbrahim Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum."
İkinci nerde ya2 tane
Kendinin ispiyoncu 1 kişilik olduğunu kabul ediyosan ve bundan dolayı gurur duyuyosan onursuz ve şerefsiz 1 kişi olduğunu da kabul ediyosundur sen heaaaaaSana cevabim ektedir hakan efendi
Yapma abi bende savundum bu adamı ama yanılmışım çok kurnaz bir adam velevki iyi niyetli diyelim ama beceriksiz beceriksiz adamlarla koskoca kulüp dönmezBu adamın bu kadar linci hakedecek bir şey yaptığına inanmıyorum. Klüp içindeki bütün kötü giden meseleleri bu adama yüklemenin bir manası yok. Becerikli bir yönetici olmadığı ortada ama kötü bir insana da benzemiyor. Erden Timurun da klüp içinde en iyi anlaştığı yöneticilerdendi diye hatırlıyorum
İkinci nerde ya
Güldürme biziO pasta muhabbeti gercek mi yav ben tasak amaclı paylaşıyodum
Yan yanalarİkinci nerde ya