GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

Yemin ediyorum saray satafati gibiydi.Okadar şarkıcıyı niye topladılar hiçbir anlamı yok.Kenan doğulu Atiye altay niye vardı.Hicbir anlam veremedim.Futbolcular bunaldı bıktı usandilar.
Onu erinc eski acikta ortaya cikardi(oda sanatcilardan biri kankasi diye)

11 sanatcidan 18 e son anda cikarilmis falan.

Dedigin isimler olabilirdi aradaki alpay, sunucularin sacmaliklari, apeto apeto rapciler nerden girip cikma belli degil

Totalde 2 saate yakin gecikme ile ilerlerdi o program anlatilanlara gore. 600+ bin insan varken 60 70 e kupa kaldirildi

Yuh yalana bak koca pastanın şeklini sonradan farketmiş

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazık gözleri görmüyor engelli galiba ondan aldı herhalde cuestayi da bilmeden 8 milyon vermeyecekti. Yalana bak über zeka cidden. Kafam kadar uefa kupası seklini nasıl farketmiyorsa.

Niyet okuma isini sevmem ama adam hep bir hesap kitapla konusuyormuş gibi ya.Misal yeni kapi icin elestiriler malum evet aksakliklar oldu ama gayet basarili bir işti diyor.Sonrada kutlama planlamasinda ben yoktum diyor ????

Aklimi yitiricem

Kurulus amacimiz bu diyor

Daha 20 dk olmadi "en buyuk hedef sampiyonluk(lig)" diyen adam...

Yav kardeşim ne diye çıkıyorsun ekrana sen…. Takıl işte kenarda… zaten tepki var iyice zırvalayıp daha niye hanene eksi yazdırıyorsun… bu arada izlemedim

Yav kardeşim ne diye çıkıyorsun ekrana sen…. Takıl işte kenarda… zaten tepki var iyice zırvalayıp daha niye hanene eksi yazdırıyorsun… bu arada izlemedim
Elle tutulur 1 tane sey yok, sonu guzel biten sezondan kendine pay ve her sey harikulade pompalamaca.

Osimhen icin butce hazirda " butce degil ama hazirligi hazir" dedi misal...

Ustune bir sey koyacak 1 cumle yok ileriye dair

Trajedi

Geri
Üst Alt