Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.643
- 66.749
- 5.003
Bir pozisyon önerin kendisine arkadaşlarİbrahim Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir pozisyon önerin kendisine arkadaşlarİbrahim Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum."
Onu erinc eski acikta ortaya cikardi(oda sanatcilardan biri kankasi diye)Yemin ediyorum saray satafati gibiydi.Okadar şarkıcıyı niye topladılar hiçbir anlamı yok.Kenan doğulu Atiye altay niye vardı.Hicbir anlam veremedim.Futbolcular bunaldı bıktı usandilar.
En azından Sane ve Osimhen ile Gardi ilgileniyor.Transferin başı benim demeye getirdi yav.
Yazık gözleri görmüyor engelli galiba ondan aldı herhalde cuestayi da bilmeden 8 milyon vermeyecekti. Yalana bak über zeka cidden. Kafam kadar uefa kupası seklini nasıl farketmiyorsa.Yuh yalana bak koca pastanın şeklini sonradan farketmiş
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adil değil Gökhan Sarıdağ yaa.sag bek yok yok yok.En azından Sane ve Osimhen ile Gardi ilgileniyor.
Bu da Adil'i filan kovalasın
Bence iyi konusuyor
Tivit malzemesi kovalar 3 4 emojili tivit gelirbeşiktaşlı kutlunun ne işi var?
Kutlunun bunun tayfadan olma ihtimali %75 den aşagı değilBu kutlu da çarpmadaki 1 gibi hiçbir işe yaramıyor
Elle tutulur 1 tane sey yok, sonu guzel biten sezondan kendine pay ve her sey harikulade pompalamaca.Yav kardeşim ne diye çıkıyorsun ekrana sen…. Takıl işte kenarda… zaten tepki var iyice zırvalayıp daha niye hanene eksi yazdırıyorsun… bu arada izlemedim