Hatipoğlu: "İstesek hemen transferde imzaları attırırım ancak daha iyisini alma şansımız var"

İbrahim Hatipoğlu: "Kanat transferi arayışımız yok. Oğuz Aydın, Türk olmasından dolayı yatırım transferi olarak düşündük. Şartlarımızı bildirdik, o şartlar olsaydı gerçekleşebilirdi. Biz olsun diye ısrarcı olmadık."
Oğuz hskkında doğru söylediğini düşünüyorum. Söyledikleri mantıklı.

Niye dalga geciliyor burda anlamadım

Bu kadar bilgi sızması normal değil kimseyi yalanlamadı MC tominay Due direk hedef belli ki dueyi ucuza koparmaya çalışıyor..
Bu kadar dile düşen isimlerin ben geleceğini sanmıyorum yalan olur bir şekilde..Kimseyle anlastigina da inanmıyorum sen daha doğru dürüst profesyonel kariyeri olmayan due'yi bitirememissin anlastigin adam kim Zeki Yavru mu ?

Transfer dönemine 1 gun kala gelen orta saha gelmezse daha iyi olur herife küfür etmeyip o sıra daha az günaha gireriz
Cekerler dombele gibi ortada kalmis kimsenin almadigi bi adam.

Bizde form tutarsa ligin icinden gecer diye islak ruyalar goruruz :d

Tamam. Daha iyisini alma şansımız var. Peki şu senaryoda ne olacak?

-Daha iyisini alamadık.
-Şu an imza attırabileceğimiz isimler başka takımla anlaştı veya fiyat yükseltti.
-Transferin son dönemine girdik. Eksik bölgelere hala takviye yapılmadı. Kapısını çaldığımız futbolcular da köşeye sıkıştığımızı bildiğinden fazla fazla para istiyor.

Bu senaryo gerçekleşirse ne olacak? Yaşamadığımız şey değil. Geçen sene aylarca Amrabat ve Paredes'i bekledik. Sonuç? Eylül'de Ndombele.

İbrahim Hatipoğlu: "Sanchez'e de çok ciddi teklifler var. O da satmak istemediğimiz oyunculardan biri. Abdülkerim, Nelsson ve Sanchez'den kurulu çok kuvvetli bir defansımız var. Hocamız üçünden de memnun. Bunları destekleyen 2 genç Türk oyuncumuz var. Biri Emin Bayram diğeri Metehan Baltacı. Kaan Ayhan gerektiği zaman bize bu bölgede katkı veriyor. Elimizin çok güçlü olduğu bir yer. Buna rağmen daha çok oynayan bu üçlüyü bozmak istemiyoruz."

Tamam. Daha iyisini alma şansımız var. Peki şu senaryoda ne olacak?

-Daha iyisini alamadık.
-Şu an imza attırabileceğimiz isimler başka takımla anlaştı veya fiyat yükseltti.
-Transferin son dönemine girdik. Eksik bölgelere hala takviye yapılmadı.

Bu senaryo gerçekleşirse ne olacak? Yaşamadığımız şey değil.
Gecen sene gerçekleşen senaryo gibi mi

Geri
Üst Alt