Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.743
- 94.853
- 4.978
baştan söylesene o zaman. sen de uzakardeşim sana küstüm uza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baştan söylesene o zaman. sen de uzakardeşim sana küstüm uza
seneye ne ogrenmesi yav hatipoglu dedigin herif ocak ayina kalmaz istifa etmek zorunda kalirfırsat vermedik henüz adama belki bu adamda o kadar başarılı olacak varsayımlar üzerinden dursunun gecmis başarısızlıgı üzerinden iboyada yükleniliyor.
erden kendi dedi transferde hatalarım oldu ama bu sene kalsa o hata yapmazdı.
seneye hatipoglu bunları ögrenecektir.
acun efendi fbnin başına gecmeden atıp tutuyordu ali bana yürü desin koşarım falan daha 20 mılyona arap forveti çekemediler ellerindeki forvetide kaptırıp cenk tosunu yedege aldılar. arabistandan maxim diye orda bile tutunamayan adamı alıyorlar.
acun gelmeden önce sörlöht falan hedef kücültmeyin diye haber salıyordu.
demek ki bu işler kolay degilmiş erden başkanda o cendereden böyle cıktıgına göre ilerde bize katkı saglayacaktır
gectigimiz 2 senede transferler ne zaman geldi üstadseneye ne ogrenmesi yav hatipoglu dedigin herif ocak ayina kalmaz istifa etmek zorunda kalir
bana güveniyor musunKolpaya son ver İbram
gecmiste degiliz bu sene transferlerin erken gelmesi gerektigi her kesim tarafindan dile getirildigectigimiz 2 senede transferler ne zaman geldi üstad
Yokbana güveniyor musun
bu sene oturmuş bi kadro var icardi ziyech zaha batsuayi mertens kamp görecek bence elimiz daha rahatgecmiste degiliz bu sene transferlerin erken gelmesi gerektigi her kesim tarafindan dile getirildi
gecen sene gec geldigi icin oyuncularin bir cogundan 6 ay yararlanamadik hatta nerdeyse %30 ile oynadilar
icardi kamp gormemisti hatirlarsin
bu sene bizzat baskan, yonetim ve okan hoca da transferlerin ilk kampa yetisecegi mujdesini verdi demek ki bunu becerebilecek bir yonetici yok
asil sikinti o degil bekledikce oyuncular ikna olmayacak daha iyisi de cikmayacakbu sene oturmuş bi kadro var icardi ziyech zaha batsuayi mertens kamp görecek bence elimiz daha rahat
gelecek adamında takımında idman yapacagını düşünüyorum tabi boş beleş biri gelmezse
10 gün icinde bitirecegim diyor zaten bakalım görelımasil sikinti o degil bekledikce oyuncular ikna olmayacak daha iyisi de cikmayacak
ben su ana kadar bekledigimiz icin daha iyi oyuncu aldigimiz tek bir transfer nobeti bilmiyorum
hep pazardaki cer cope kaldik en sonunda
iyi oyuncular temmuz ayi bittiginde transfer olurlar su an onumuzde bir yada bilemedin iki hafta var ondan sonra iyi oyuncu kalmaz piyasada
imkani yok yav bu heriflerden hicbir halt beklemeyin elimizdeki oyunculari satmasinlar yeter10 gün icinde bitirecegim diyor zaten bakalım görelım
sampiyon olmaya yeter yavimkani yok yav bu heriflerden hicbir halt beklemeyin elimizdeki oyunculari satmasinlar yeter
bu takim yine ilk ikiye oynar ama sampiyon olmaya bu kadro yetmez sampiyonlar ligini de direk unutun derim yeni formatta icimizden gecerler
bu lafi nerde gecti direk açık ve net böyle birşey söylemedi diye biliyorum10 gün icinde bitirecegim diyor zaten bakalım görelım