Hatipoğlu: "İstesek hemen transferde imzaları attırırım ancak daha iyisini alma şansımız var"

fırsat vermedik henüz adama belki bu adamda o kadar başarılı olacak varsayımlar üzerinden dursunun gecmis başarısızlıgı üzerinden iboyada yükleniliyor.

erden kendi dedi transferde hatalarım oldu ama bu sene kalsa o hata yapmazdı.

seneye hatipoglu bunları ögrenecektir.

acun efendi fbnin başına gecmeden atıp tutuyordu ali bana yürü desin koşarım falan daha 20 mılyona arap forveti çekemediler ellerindeki forvetide kaptırıp cenk tosunu yedege aldılar. arabistandan maxim diye orda bile tutunamayan adamı alıyorlar.

acun gelmeden önce sörlöht falan hedef kücültmeyin diye haber salıyordu.

demek ki bu işler kolay degilmiş erden başkanda o cendereden böyle cıktıgına göre ilerde bize katkı saglayacaktır
seneye ne ogrenmesi yav hatipoglu dedigin herif ocak ayina kalmaz istifa etmek zorunda kalir

gectigimiz 2 senede transferler ne zaman geldi üstad
gecmiste degiliz bu sene transferlerin erken gelmesi gerektigi her kesim tarafindan dile getirildi

gecen sene gec geldigi icin oyuncularin bir cogundan 6 ay yararlanamadik hatta nerdeyse %30 ile oynadilar

icardi kamp gormemisti hatirlarsin

bu sene bizzat baskan, yonetim ve okan hoca da transferlerin ilk kampa yetisecegi mujdesini verdi demek ki bunu becerebilecek bir yonetici yok

gecmiste degiliz bu sene transferlerin erken gelmesi gerektigi her kesim tarafindan dile getirildi

gecen sene gec geldigi icin oyuncularin bir cogundan 6 ay yararlanamadik hatta nerdeyse %30 ile oynadilar

icardi kamp gormemisti hatirlarsin

bu sene bizzat baskan, yonetim ve okan hoca da transferlerin ilk kampa yetisecegi mujdesini verdi demek ki bunu becerebilecek bir yonetici yok
bu sene oturmuş bi kadro var icardi ziyech zaha batsuayi mertens kamp görecek bence elimiz daha rahat

gelecek adamında takımında idman yapacagını düşünüyorum tabi boş beleş biri gelmezse

bu sene oturmuş bi kadro var icardi ziyech zaha batsuayi mertens kamp görecek bence elimiz daha rahat

gelecek adamında takımında idman yapacagını düşünüyorum tabi boş beleş biri gelmezse
asil sikinti o degil bekledikce oyuncular ikna olmayacak daha iyisi de cikmayacak
ben su ana kadar bekledigimiz icin daha iyi oyuncu aldigimiz tek bir transfer nobeti bilmiyorum
hep pazardaki cer cope kaldik en sonunda
iyi oyuncular temmuz ayi bittiginde transfer olurlar su an onumuzde bir yada bilemedin iki hafta var ondan sonra iyi oyuncu kalmaz piyasada

asil sikinti o degil bekledikce oyuncular ikna olmayacak daha iyisi de cikmayacak
ben su ana kadar bekledigimiz icin daha iyi oyuncu aldigimiz tek bir transfer nobeti bilmiyorum
hep pazardaki cer cope kaldik en sonunda
iyi oyuncular temmuz ayi bittiginde transfer olurlar su an onumuzde bir yada bilemedin iki hafta var ondan sonra iyi oyuncu kalmaz piyasada
10 gün icinde bitirecegim diyor zaten bakalım görelım

10 gün icinde bitirecegim diyor zaten bakalım görelım
imkani yok yav bu heriflerden hicbir halt beklemeyin elimizdeki oyunculari satmasinlar yeter
bu takim yine ilk ikiye oynar ama sampiyon olmaya bu kadro yetmez sampiyonlar ligini de direk unutun derim yeni formatta icimizden gecerler

imkani yok yav bu heriflerden hicbir halt beklemeyin elimizdeki oyunculari satmasinlar yeter
bu takim yine ilk ikiye oynar ama sampiyon olmaya bu kadro yetmez sampiyonlar ligini de direk unutun derim yeni formatta icimizden gecerler
sampiyon olmaya yeter yav

sag bek ortasaha olmasa bile yine alırız

Valla taraftar ne der bilemem ama Okan hocada şöyle bir düşünce var diye düşünüyorum;

Elimde Dubois ve Kaan var. Eğer bunlardan daha iyisi gelmeyecekse sırf transfer olsun diye bi sağ bek transfer olmasın.

Bu diğer tüm mevkiler için bence geçerli. Kadromuzda bir şişkinlik mevcut.

Geri
Üst Alt