Hatipoğlu: "İstesek hemen transferde imzaları attırırım ancak daha iyisini alma şansımız var"

İTÜ makine mi? Onların İngilizce olduğu dönem de sınırlıydı, %100 okumadılarsa kendilerini geliştirmişlerdir. Bir de en geniş skala o bölümde var çok iyiler de çıkıyor çok kötüler de, 250+ kişi olunca her sene.
Aynen makine. Üniversitenin içini bilmiyorum ama İTÜ'den çıkıp Otosan, Aselsan gören elemanların çoğunu dil konusunda da donanımlı olduklarından alıyorlar expat olarak her sene. Bu benim yakın çevremde tanık olduğum bir durum olduğundan kalan kesim farklıdır geneli kapsamıyordur belki bir şey diyemem ona tabi.

Oğuz gibi bir transferi bitiremeyip keşke bizde olsa diyebilen adamlar istese transfer yaparmış. Sen daha Oğuz’a keşke diyen adamsın. Sana inanıp güvenir mi taraftar?

Artık sosyal medyada hakaretin dozunu artırmak lazım

Dursun neyse de bu Hatipoğlu belli çok etkileniyor insan içine çıkamaması lazım

malum sahis tarafindan atanan bir isim bu

yeni sezonda sampiyon olup farki acmayalim diye erden timuru sindirip bunu getirdiler

bence erden timuru yukaridan tehdit ettiler yoksa bu kadar kolay kolay pes etmezdi

malum sahisin parmagi kesin vardir bu isin icinde

ali koc anca bu sekilde bizimle rekabet edebilirdi

cok agladilar cok ugrastilar ama sonunda istedikleri oldu

son gün bir tane de sok ayrilik bekliyorum ben

malum sahis tarafindan atanan bir isim bu

yeni sezonda sampiyon olup farki acmayalim diye erden timuru sindirip bunu getirdiler

bence erden timuru yukaridan tehdit ettiler yoksa bu kadar kolay kolay pes etmezdi

malum sahisin parmagi kesin vardir bu isin icinde

ali koc anca bu sekilde bizimle rekabet edebilirdi

cok agladilar cok ugrastilar ama sonunda istedikleri oldu

son gün bir tane de sok ayrilik bekliyorum ben

Kesinlikle olan bu.

Mesajı aldılar ona göre salıyorlar. 2 sene şampiyon olduk nasıl olsa taraftar tepki vermez siz de arsaları vs halledin denmiş.

Anlamadıkları şu. Galatasaray taraftarı cin gibi. Başarısızlığın ve satışın kokusunu aldığı an kabus gibi çöker böyle işte.

Bu teori doğru çıkarsa 2 aya stadyumda ıslık şov, 6 aya da yönetimden birileri tekme tokat dövülerek gönderilir.

Geri
Üst Alt