GSCimbom
Havadan Sudan Tartışma Başlığı
Ü

Havadan Sudan Tartışma Başlığı Sayfa 17

Ümit Çatar ·

Cevap
604
Okunma
30K
Sayfa
17/31
Ümit renkdaşımız bence ters totem yapıyor, onun bu kupayı almamızda ters totemlerinin payı oldukça büyüktür diye düşünmekteyim. Siz ne dersiniz GSC tayfa ?

:asd22:

ljVmlQ.png

QB9mqj.png

tek kelimeyle rezalet

cift kelimeyle Umit Catar

McCollum benım gözümde bu takım için hala en yetersiz oyuncudur.. bu konuda görüşüm değişmeyecek.. Eurolig kulvarını bilsen zaten bu mesajı alıntı yapmazsın.. Eurolig'te McCollum gibi oyuncuları yerler dostum yerler..

orası EuroCup'a benzemez

O konuda kıvırmayacağım diyorsun yani..

Sent from my iPhone using Tapatalk

şu konunun açılması büyüklük taslamamak mı ?? eğer öyleyse hiçbir üye konu açmasın o zaman sizin mantıgınızla gidersek... yani siz kısaca trollere müsade edıyoruz demeye getiriyorsunuz olayı.. valla ne diyeceğimi bilemedim...
Mesajlarımı okumuyorsun, anlamıyorsun, anlamamakta ısrar ediyorsun veya salak yerine koymaya çalışıyorsun beni. Nerdeyse her mesajımda yazdım: Sen sadece eleştiride bulunmamışsın. Bunu idrak etmen gerekiyor en önce.

şu konunun açılması büyüklük taslamamak mı ?? eğer öyleyse hiçbir üye konu açmasın o zaman sizin mantıgınızla gidersek... yani siz kısaca trollere müsade edıyoruz demeye getiriyorsunuz olayı.. valla ne diyeceğimi bilemedim...
Yav sen oyuncumuza laf atıp, iki saniye sonra yine elimde patlamasın diye mesajı düzenlemiş adamsın. Hadi bunu yaptın ama mesajımı sen değiştirdin diye bana laf sallayacak kadar karaktersiz bir herifsin. Sen şimdi bu forumdakilerden sana karşı saygılı olmalarını mı bekliyorsun?

tapatalk

Son düzenleme:
McCollum benım gözümde bu takım için hala en yetersiz oyuncudur.. bu konuda görüşüm değişmeyecek.. Eurolig kulvarını bilsen zaten bu mesajı alıntı yapmazsın.. Eurolig'te McCollum gibi oyuncuları yerler dostum yerler..

orası EuroCup'a benzemez

Karıştırma şimdi Euroligi.Mccollum Eurocup'ı almamızın baş aktörlerinden.Karşıyaka deplasmanında ve Canaria maçında uzatmalarda tek başına taşıdı takımı.Dün de 2.yarıda kupayı getirdi

Son 16'dan sonra 1 maç dışında bütün maçlarda çift haneleri bulmuş muazzam bir skorer.Saygı duy

Mpr7l7.png

Bu forumdaki adminler birazcık Galatasaraylısanız bu trollere müsade etmezsiniz... ayıp ayıp..

bu insanlar asosyallikten kafayı yiyip burda insanlarla dalga gecıyorlar ve sızde müsade edıyorsunuz

:( :( fabrıka ayarlarına nasıl döndürdüm senı ama.. efendi gibi gözüken lüzumsuz herif seni.. Galatasarayıma kurban olun siz.. siz taraftar değilsiniz..

Adam gibi yaklaştık hart hurt yaptın. Nedensiz yere bana atar yapan birine dost elimi uzatmam bir daha, o tren kaçtı.

Bundan sonra böyle. Akıllı olacaksın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt