Mert Aslan
Ulubatlı Souness
Ümit renkdaşımız bence ters totem yapıyor, onun bu kupayı almamızda ters totemlerinin payı oldukça büyüktür diye düşünmekteyim. Siz ne dersiniz GSC tayfa ?
:asd22:
![]()
![]()
mccollum nbaye hayirli olsunMcCollum benım gözümde bu takım için hala en yetersiz oyuncudur.. bu konuda görüşüm değişmeyecek.. Eurolig kulvarını bilsen zaten bu mesajı alıntı yapmazsın.. Eurolig'te McCollum gibi oyuncuları yerler dostum yerler..
orası EuroCup'a benzemez
McCollum benım gözümde bu takım için hala en yetersiz oyuncudur.. bu konuda görüşüm değişmeyecek.. Eurolig kulvarını bilsen zaten bu mesajı alıntı yapmazsın.. Eurolig'te McCollum gibi oyuncuları yerler dostum yerler..
orası EuroCup'a benzemez
Mesajlarımı okumuyorsun, anlamıyorsun, anlamamakta ısrar ediyorsun veya salak yerine koymaya çalışıyorsun beni. Nerdeyse her mesajımda yazdım: Sen sadece eleştiride bulunmamışsın. Bunu idrak etmen gerekiyor en önce.şu konunun açılması büyüklük taslamamak mı ?? eğer öyleyse hiçbir üye konu açmasın o zaman sizin mantıgınızla gidersek... yani siz kısaca trollere müsade edıyoruz demeye getiriyorsunuz olayı.. valla ne diyeceğimi bilemedim...
O konuda kıvırmayacağım diyorsun yani..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Murhan aklımdaydı onu yazarken. Eskiden çok daha iddialı çıkışlarda bulunurdu, şimdi daha sakin.![]()
McCollum benım gözümde bu takım için hala en yetersiz oyuncudur.. bu konuda görüşüm değişmeyecek.. Eurolig kulvarını bilsen zaten bu mesajı alıntı yapmazsın.. Eurolig'te McCollum gibi oyuncuları yerler dostum yerler..
orası EuroCup'a benzemez
evet sizin gibi kıvırmayacagım diyorum![]()
Yav sen oyuncumuza laf atıp, iki saniye sonra yine elimde patlamasın diye mesajı düzenlemiş adamsın. Hadi bunu yaptın ama mesajımı sen değiştirdin diye bana laf sallayacak kadar karaktersiz bir herifsin. Sen şimdi bu forumdakilerden sana karşı saygılı olmalarını mı bekliyorsun?şu konunun açılması büyüklük taslamamak mı ?? eğer öyleyse hiçbir üye konu açmasın o zaman sizin mantıgınızla gidersek... yani siz kısaca trollere müsade edıyoruz demeye getiriyorsunuz olayı.. valla ne diyeceğimi bilemedim...
Dansöz olmuşun dansöööözz..Hala kıvırmayacağım diyorsun.. Kanatlı herif seni. Ama dur, yakında kırılacak o kanatların..
Sent from my iPhone using Tapatalk
orası EuroCup'a benzemez
![]()
fabrıka ayarlarına nasıl döndürdüm senı ama.. efendi gibi gözüken lüzumsuz herif seni.. Galatasarayıma kurban olun siz.. siz taraftar değilsiniz..