gorunuse bakilirsa maglubiyeti hocaya ihale etmisim
dogru mu
gorunuse bakilirsa maglubiyeti hocaya ihale etmisim
dogru mu
E Ümit bu konuda hoca'nin eksigini dile getirmis, mola alamiyor demis. Arada ki fark ne?gorunuse bakilirsa maglubiyeti hocaya ihale etmisim
dogru mu
E Ümit bu konuda hoca'nin eksigini dile getirmis, mola alamiyor demis. Arada ki fark ne?
E Ümit bu konuda hoca'nin eksigini dile getirmis, mola alamiyor demis. Arada ki fark ne?
1.ci Durum: Ben Televizyon karşısında çıldırıyorum resmen 10-0 seri yiyoruz Hocanın umrunda bile değil... seyrediyor kenardan öylece.. yemin ederim bu huyundan nefret ediyorum Ergın Atamanın... Bir hoca neden Mola almamak için diretir? amacı nedir ? Eğer birgün Ergin Atamanla karşılaşırsam özel olarak bu soruyu soracağım...
Gelelim 2.ci Duruma : Ergin Ataman sanki takımı bırakmak istiyor.. Milli takımı düşünüyor gibi.. hiç heyecanı falanda yok... maç içinde 1 gram tepki vermiyor... Eğer durum böyleyse El Sıkışılıp Yollar ayrılmalı.. Taze bir kan gerekli takıma..
nuff said, IMHO
Hayricim boşuna çırpınma ve bu konuyu kilitleifşa oldun üzgünüm
Klit atılamaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Burada herkes her oyuncuyu veya hocayı eleştirebilir ama yarı final ve final oynayan bir takımın maçlarının konusuna girip maç boyu takıma ve hocaya sallayarak forumdakilerin sinirlerini hoplatamaz.