GSCimbom
Havadan Sudan Tartışma Başlığı
Ü

Havadan Sudan Tartışma Başlığı Sayfa 15

Ümit Çatar ·

Cevap
604
Okunma
30K
Sayfa
15/31
Ya Ümit hem saçmalamışsın hem de saçmalamakta ısrar ediyorsun.

İlk olarak bu açtığın konuya değineyim. Ergin Ataman'ın mola alma konusundaki yetersizliğini "eleştirmek" ile kalmamışsın, yerden yere vurmuşsun "hocanın umrunda değil, sanki takımı bırakmak istiyor, heyecanı yok, maç içinde 1 gram tepki vermiyor, taze kan gerekli" gibi ifadeler kullanmışsın. Yani konudaki içerik başlıkla sınırlı değil, o yüzden hiç "eleştiremez miyim" diye ısrar etme. Eleştiri şu şekilde olur; "Ergin hoca mola konusunda iyi değil. Maçı seyrediyor, müdahale edemiyor, gerektiğinde molaları alamıyor. Bize ilerde pahalıya mal olabilir, " vs. Belki ifadelerinde daha da sertleşebilirsin sinirden dolayı, gayet normal. Ama senin yaptığın sadece eleştiriyle sınırlı kalmamış, "bırakmak istiyor, heyecanı yok" gibi şeyler üretmişsin. Ayrıca "neden mola almamakta diretir? amacı ne?" demişsin, bu da molaları kasıtlı olarak almadığını düşünüyor olduğuna işaret eder. Bok atmışsın kısaca.

Hayri'nin paylaştığın yorumu da çaresizliğini ortaya koymuş. Muhtemelen kaybedilen bi maçtan sonra "bu rezaletin sorumlusu" olarak hocayı göstermiş. Burada ne gibi bi sorun var onu açıklarsan belki hak veririz ama Hayri'ye mention atıp, göz kırpan emojiyle ayar vermeye çalışırken kendini acayip komik bi duruma düşürüyorsun.

adminlerde hayrinin tarafında bravo sizlere.. forum zıvanadan çıkmış..

Ümit sende çok alıngansın be... Böyle konular alındığın için uzuyor bilmiyorum farkında mısın.

Bir saçmalığın tarafında olacak değillerdi tabii ki. Forumu kimlerin gelip zıvanadan çıkardığı üyelik tarihlerinden çok net belli oluyor.

tapatalk

Hayri'nin tarafında olmamamı gerektiren bi durum mu var? Öyleyse açıkla, haklılığını göster, hak vereyim. Şu anda sadece sidik yarıştırıyorsun.

bir sürü foto attım yukarda.. bana ergın ataman düşmanı diyenlerin geçmişte ne yazdıgı ortada.. neyin ispatını yapayım ?

12524156_1601707140147665_9138607240895763648_n.jpg

bir sürü foto attım yukarda.. bana ergın ataman düşmanı diyenlerin geçmişte ne yazdıgı ortada.. neyin ispatını yapayım ?

12524156_1601707140147665_9138607240895763648_n.jpg
Yazdığım yazıyı okumamışsın. Veya anlamamışsın. Tekrar oku bence. Resimle alakalı şunu söyledim kısaca "o yorumda ne gibi bi sorun var? Açıkla da bilelim".

ne alınganlığı renktaş ? 3-4 kişi bir olmuş sürekli laf atmalar falan.. burası forum ya.. takım hakkında yorum yazmak için giriyoruz ama forum trollerden geçilmiyor ayıptır..

İşte sen şiddetli tepki verdiğin için böyle oluyor diyorum, ona bakarsan bu forumda modric-selçuk kıyaslaması yapılıp selçuk'un modric'ten iyi olduğunu iddia edenler bile oldu vakti zamanında... Olur yani böyle şeyler.

Arkadaşlar burda amacım sidik yarıştırmak falan değil.. Trollerden gına geldi artık anlamıyor musunuz ???
bu forum takımın yanlış yönlerını , eksikliklerini eleştirmek için kurulmadı mı ?? yorum yazma için kurulmadı mı ??
niye bu trollere müsade edıyorsunuz ?

Ümid renktaşım bence forumu bırak bak admir bile adamdan yana imiş. Bu devirde adminlerle iyi olcn

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar burda amacım sidik yarıştırmak falan değil.. Trollerden gına geldi artık anlamıyor musunuz ???
bu forum takımın yanlış yönlerını , eksikliklerini eleştirmek için kurulmadı mı ?? yorum yazma için kurulmadı mı ??

Basarili olan bir hocayla ilgili sezon boyunca sallamak elestiri degil baska birsey

İnternette bu tarz tartışma ortamlarının hepsinde geyik döner*. Kısıtlama tabi ki var ama tamamen ortadan kalkması imkansız. Ki aslına bakarsak bu konuda geyik dönmesine de izin veren sensin yapmış olduğun iddialı yorumlarla, ilk mesajın da buna dahil.

*= geyik döner var mıdır acaba yaw
_
Ayrıca paylaştığın yorumda neyin yanlış olduğuna hala bi açıklama getirmedin.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt