havaya girdin mi almanya çakar

türkiye 2008 versionuda ayni havaya girmislerdi

Almanya kotu degildi ki renktas. Hatta ben kupa baslamadan favorimi almanya olarak belirlemiştim.

-Tapatalk-

kotu derken, kotu oynayan demek istedim. bende turnuvalarda her zaman 3 takim tuttum, hollanda almanya ve fransaciyim, her zaman. beni hayal kirikligina ugratan almanyanin bu seneki zevk vermeyen futboluydu. yoksa olusu ceyrek, yari final yapan bi takim ona bisey demiyoz. benim kufur ettigim iyi futbol izlemek isteyen BANA kotu futbol izletmeleriydi.

arada bi kotu oynarsin anlarim, buraya kadar almanya iyi futbol izletmedi, ondan kizdim yani. misal hollanda sanirim meksika maci disinda hep iyi oynadilar. almanya finalde hollandayla eger eslesirse, bu oyunla yerler hollandayi. ama hollanda bence en cok hak eden takim.

arjantin berbat oynuyo, brezilya hakemler ile geldi hala berbat, almanya sans yardimiyla geldi ve bu maclik harikalar

yav amma da uzattiniz recepin mesajini. :D

adam kac kere aciklasin.

Almanya'nın kontrollü oyununu kötü diye yorumlamak, umm nasıl denir. Bullshit..

recep içifındık fransa nerede? brezilyaya ne oldu? Sorular sorular.. Wenn du etwas überheblich wirst ist sofort Deutschland zur stelle!

HTC One M8 - Onu gör, onu hisset.

Forumda almancı arkadaşlar coğalmıs sanırım , iyi güzelde Türkçe konusun arkadasım

Geri
Üst Alt