havaya girdin mi almanya çakar

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IcVBWOpr-4I[/media]

olaya bak, elin adamı takır takır futbolunu oynar kazanır, diğer taraf kaybeder.kavgası bizimkilere düşer

https://www.gscimbom.com/forum/threads/havaya-girdin-mi-almanya-cakar.164685/reply?quote=8136184

Talihsiz bir mesaj olmuş renktas. :D

-Tapatalk-

O gün yanlış anlaşılmış heralde, banlanınca açıklama fırsatı bulamadım. mesajimi yazip yolla diyince banlandigim bilgisini aldim,

Mesajı yazdığım zaman Şanlı Fransamız bu almanlara elenmişti, sinir ile yazdığım bi mesajdı yalnız o zaman diğer yarı final eşleşmesi belli olmamıştı. Yani almanyanın rakibi kesin olarak Brezilya değildi. mesajı sonradan okuyanlar "Brezilya almanyaya tecavuz edecek" anlamını çıkarmış ya da öyle bir algı oluşmuş. Ben kolombiyayı final için aday olarak görüyordum. (fransa elendikten sonra tabi) Brezilya ise turnuvanın en berbat takımı, zorlama bi takım, gruptan çıkamayacak bi takimı yarı finale zorla getirdi hakemler. Brezilya eşleşmesi belli olduktan sonra felipe melo'nun başlığındaki mesajım ise buydu

gitmesin zaten gerek yok, deutschland dozer gibi ezecek brezilyayi. (ozat stayla)

şampiyon olmalarıda almanyanın benim için overrated bi takım olduğunuda değiştirmeyecek tabi. Almanya iyi oyunculara sahip fakat bence kötü bi takım. Attıkları goller hep es kaza. Geride desen inanılmaz net pozisyonlar veriyorlar, rakipleri değerlendiremediği için tur atlıyorlar. 2 tane kaliteli takımla karşılaştılar Fransa ve Arjantin, iki maçtada döküldüler, özellikle arjantin maçında. Arjantinin hocası lavezzi-aguero hamlesi ile kupayı zaten almanlara verdi. Hakem desen 2 kırmızı kart ve penaltıyı es geçti. Ki orda Nöüer denen hanzoyu atsaydı maç bitecekti. Yemedi orası ayrı. düşmanlık gibi algılanmasın (aslında biraz var) fakat durum bu yani. bi italya yoktuki bunlara şamarı vuracak. kabul etmekte gerekirki fransanın saçma eşleşmesi ve dandik gol yüzünden elenmemiz sonucu bende bunların elenmesini hep çok istedim ama olmadı. Euro 2016'da Fransamız intikamı alacaktır. bu kadar şans bana feneri anımsatıyor. şimdi winner takım diyeceksiniz, kesinlikle haklısınız Alex'li fenerde berbat bile oynasa 100lerce pozisyonda verse biz forumda fener berbat takım desekte heriflerde winner bir takımdı.

ha ben neyi kastettigimi aciklayimda yine ne dusunurseniz dusunun tabi

Geri
Üst Alt