- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
kalecilik hakikaten zor işmişKalede ben
![]()
şu zıplama olayını kaçırdın mı golü kalende buluyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kalecilik hakikaten zor işmişKalede ben
![]()
Aynen.Haxball'da ne güzel köşeyi tutuyodukkalecilik hakikaten zor işmiş
şu zıplama olayını kaçırdın mı golü kalende buluyorsun
Bugün biraz büyük Ronaldo gibiydimBu da forvette sen![]()
![]()

Bitirim 3'lüden devamBugün biraz büyük Ronaldo gibiydim![]()
Ortada gezindim durdum bütün maç buna rağmen yenemediniz be @Doruk Ata TANRIVERDİ
Mouse olmadan bu kadar oluyor eyvallah ihtiyar R9oyunun her yerindeydin kanka gezinmek değil oadeta melo gibiydin dün
Mouse olmadan bu kadar oluyor eyvallah ihtiyar R9![]()
Laptop'u mouse'suz kullanıyorum valla takmaya üşendim dün bi de kanepede yatar vaziyetteydimhaydaa bir de mouse olmadan mı oynadın böyle@Doruk Ata TANRIVERDİ şu ekibe karşı sağlam bir ekip toplaman şart yarım elle oynayanlarımız var
bende de mouse yoktu :crushed:haydaa bir de mouse olmadan mı oynadın böyle@Doruk Ata TANRIVERDİ şu ekibe karşı sağlam bir ekip toplaman şart yarım elle oynayanlarımız var
Biz pek kontra yemedik 3 vs 3 gayet iyibende de mouse yoktu :crushed:
saha büyük ama 4 vs 4 olsa daha iyi olur. gol için her ileri çktığımızda kontralar yedik.
4 vs 4 de 1 tane çakılı defans ile efsane oyun olur
bende de mouse yoktu :crushed:
saha büyük ama 4 vs 4 olsa daha iyi olur. gol için her ileri çktığımızda kontralar yedik.
4 vs 4 de 1 tane çakılı defans ile efsane oyun olur
Temel fark @Cevahir Durmaz benden daha iyi kalecilik yapmasıydıkanka sizde takım kimyası yoktu
bizim ekip adeta yıllardır birlikte oynuyor gibiydi
Yok yav ben maç öncesi kaleyi okuttum.Benden çok direkler kurtarış yaptıTemel fark @Cevahir Durmaz benden daha iyi kalecilik yapmasıydı![]()
Benim eski bilgisayarda ekran kartı yoktu.Cs 1.6 falan açıyodu ara ara donsa da.Bu oyun Cs 1.6'dan daha iyi değildir bence.Haxball oynarken kasma yapmıyosa sıkıntı olmaz büyük ihtimalle..Pc leş olmasi gelirdim de benim canavar bu oyunda bile kasar![]()
kanka çok düşük sistem gereksinimleri gerekiyor. 150 mb oyunPc leş olmasi gelirdim de benim canavar bu oyunda bile kasar![]()