- 24 Mayıs 2009
- 17.312
- 20.291
- 2.643
Oyun gereksinimi tamam da internet olayı fena. Dün evin interneti ile bağlanamadım telefondan paylaşmak durumunda kaldımkanka çok düşük sistem gereksinimleri gerekiyor. 150 mb oyun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun gereksinimi tamam da internet olayı fena. Dün evin interneti ile bağlanamadım telefondan paylaşmak durumunda kaldımkanka çok düşük sistem gereksinimleri gerekiyor. 150 mb oyun
oyunu ben kurduğum için herhangi bir ping sorunu falan yaşamadım. bir dahakine oyunu sen kurarsın belki bağlantı sorunların ortadan kalkarOyun gereksinimi tamam da internet olayı fena. Dün evin interneti ile bağlanamadım telefondan paylaşmak durumunda kaldım
alırım o zaman bugun oyunukanka çok düşük sistem gereksinimleri gerekiyor. 150 mb oyun
alırım o zaman bugun oyunu
kanka dx9 istiyor problem olmaz bence
- İşletim Sistemi: Windows 7 or Newer.
- İşlemci: 2.4 GHz.
- Bellek: 1 GB RAM.
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon 4850 / Intel HD Graphics 4600.
- DirectX: Sürüm 9.0c.
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 500 MB kullanılabilir alan.
botlarla oynama özelliği var pratik yaparsın![]()
bizim kesimimiz fifa oynayamayan orta direk.kaldırır her türlü ben rocketleague ayarında bir oyun sanmıştım![]()
bizdensin o zaman

dorukbizdensin o zaman![]()
Ekip hazır@Onur Kosar @Cevahir Durmaz ekibi toplayalım
kanka 10a kadar katılmam zor ama girersem gelicem@Doruk Ata TANRIVERDİ bugün oynar mıyız
Biz hazırızkanka 10a kadar katılmam zor ama girersem gelicem
Saat ayarlayalım şu an ben de gelemem 10-11 gibi kararlaştıralım..Biz hazırız
@Doruk Ata TANRIVERDİ'a bağlı abi biraz da. Yoksa biz Onurla hazırız. Bi de süre ve ya skor sınırı mı koysak sınırsız bi yerden sonra sıkıyorSaat ayarlayalım şu an ben de gelemem 10-11 gibi kararlaştıralım..