Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeme bizi RahmiTeenageken dukkanda calisdigim zamanlar cok susadim diye bir sise su calmisdim.
Affet beni tanrim.
Paylasmak istemedigim seyler olabiling evettttYeme bizi Rahmi
Tuborg sonraları daha delici şeyler yapmışındır Danimarka da
ohazurnada 5 sene boyunca kardelen nickiyle yöneticilik yapmıştım.
kanalın ziyaretçisi azalmasın diye sabahlara kadar dayılarla konuşmak zorunda kalıyordum..
Fuat şizo kim ?Fuat şizosuna telefon numarami vermistim
oha
![]()
bune lan

Ucuz kurtulmuşun renkdaş10-11 yaşlarındayken top oynadığımız saha vardı yaylada. Sis indiği için akşam saatlerinde görüş 100-150 metreye kadar düşerdi. Alan orman tarafına doğru biraz eğimliydi. Top kaçtığında sıkıntı yani. Bir kez bu şekilde gitti ve hava da sisliydi gene. Topu almaya korka korka gittim. Mikasaydı top ve benimdi bırakamazdım orada tabi. Çocuklukta en değerli şeylerimşzden biri. O top yüzünden çok kişinin suratı dağılmıştır sertliğini ve sağlamlığını bilenler bilir. Neyse konuya dönersek korka korka gittim topu almaya. Top yağmur sularının yardığı çukur gibi bir yere girmişti. Güç bela topu aldım. Dönmek için ilk adımı atacaktım ama ağaçların arasından gelen çıtırtı sesiyle irkildim. Ve bir iki saniye sonra halk arasında canavar da denilen kurtla göz göze geldik. Bağıramadım bile dondum kaldım. Allahtan hayvan insaflı çıktı da beni görünce hızla uzaklaştı. Çok asil görünüyordu deyyus. İşin kötüsü kurtla ilgili şakalar falan çok olduğundan döndüğümde kimse inanmadı anlattığımda. Aileye de anlatamadık top oynamaya salmazlar diye. Vay anasını ne acılar yaşamışım la. Neyse.
Ölümle burun buruna gelmekten beter anlar da oldu ama anlayılacak şeyler değil.