"Hayatımda yaptığım en büyük çılgınlık, delilik buydu" dediğiniz ne yapmıştınız?

Arif Ulu

Baba Gündüz
Sizin hayatınızda yaptığınız en büyük çılgınlık, delilik ne oldu boşluğu dolduralım :)

Screenshot_1.webp

zurnada 5 sene boyunca kardelen nickiyle yöneticilik yapmıştım.

kanalın ziyaretçisi azalmasın diye sabahlara kadar dayılarla konuşmak zorunda kalıyordum..

Bazı hikayeler var ki ..burda anlatılmaz :D

Son düzenleme:
marketten 25 kuruş para üstünü almamıştım.
bir zamanlar çılgındık bizde

Teenageken dukkanda calisdigim zamanlar cok susadim diye bir sise su calmisdim.
Affet beni tanrim.

19 yaşındayken Kadıköy bahariyede boğa heykeline yakın bir evde gece silahlı bi kavgaya karışmıştım.Polis tarafından serbest bırakılınca aynı sokakta oturan bi kaşarla hiç bu olaylar yaşanmamış gibi aşk yapmıştım taki öbürgün akşama kadar.Ordan fikirtepedeki bi kıraathaneye gidip Galatasaray maçını izlemiştim.

10-11 yaşlarındayken top oynadığımız saha vardı yaylada. Sis indiği için akşam saatlerinde görüş 100-150 metreye kadar düşerdi. Alan orman tarafına doğru biraz eğimliydi. Top kaçtığında sıkıntı yani. Bir kez bu şekilde gitti ve hava da sisliydi gene. Topu almaya korka korka gittim. Mikasaydı top ve benimdi bırakamazdım orada tabi. Çocuklukta en değerli şeylerimşzden biri. O top yüzünden çok kişinin suratı dağılmıştır sertliğini ve sağlamlığını bilenler bilir. Neyse konuya dönersek korka korka gittim topu almaya. Top yağmur sularının yardığı çukur gibi bir yere girmişti. Güç bela topu aldım. Dönmek için ilk adımı atacaktım ama ağaçların arasından gelen çıtırtı sesiyle irkildim. Ve bir iki saniye sonra halk arasında canavar da denilen kurtla göz göze geldik. Bağıramadım bile dondum kaldım. Allahtan hayvan insaflı çıktı da beni görünce hızla uzaklaştı. Çok asil görünüyordu deyyus. İşin kötüsü kurtla ilgili şakalar falan çok olduğundan döndüğümde kimse inanmadı anlattığımda. Aileye de anlatamadık top oynamaya salmazlar diye. Vay anasını ne acılar yaşamışım la. Neyse.

Ölümle burun buruna gelmekten beter anlar da oldu ama anlayılacak şeyler değil.

Geçen yıl katıldığım turda Bungee Jumping yaptım Saklıkent' te. Başkası için çılgınlık sayılmaz belki ama yükseklik korkum var, diye bilirdim; 10-15 kişi vardı denemek ister gibi görünen, en uzak duran ben bir baktım platformdayım, diğerleri tüymüş, nasıl olduğunu hala da çözebilmiş değilim!...

Gayet profesyonel olduğu anlaşılan görevli, aşağıya bakmadan küçük adımlarla diğer tarafa dönmemi söyledi, daha sonra da atlayacaktım ama istemsizce baktım maalesef, korkunçtu ve dizlerim zangır zangır titriyordu, vazgeçmek istediğimi söylesem de adam cesaret vermeye devam etti. Kendimi boşluğa bırakıverdim; korku ve heyecanı en üst düzeyde yaşadığım saniyelerdi...

Bir daha yapabileceğimden emin değilim ama yükseklikten herkesten daha fazla korkmadığımı anlamış oldum böylece...

Son düzenleme:
10-11 yaşlarındayken top oynadığımız saha vardı yaylada. Sis indiği için akşam saatlerinde görüş 100-150 metreye kadar düşerdi. Alan orman tarafına doğru biraz eğimliydi. Top kaçtığında sıkıntı yani. Bir kez bu şekilde gitti ve hava da sisliydi gene. Topu almaya korka korka gittim. Mikasaydı top ve benimdi bırakamazdım orada tabi. Çocuklukta en değerli şeylerimşzden biri. O top yüzünden çok kişinin suratı dağılmıştır sertliğini ve sağlamlığını bilenler bilir. Neyse konuya dönersek korka korka gittim topu almaya. Top yağmur sularının yardığı çukur gibi bir yere girmişti. Güç bela topu aldım. Dönmek için ilk adımı atacaktım ama ağaçların arasından gelen çıtırtı sesiyle irkildim. Ve bir iki saniye sonra halk arasında canavar da denilen kurtla göz göze geldik. Bağıramadım bile dondum kaldım. Allahtan hayvan insaflı çıktı da beni görünce hızla uzaklaştı. Çok asil görünüyordu deyyus. İşin kötüsü kurtla ilgili şakalar falan çok olduğundan döndüğümde kimse inanmadı anlattığımda. Aileye de anlatamadık top oynamaya salmazlar diye. Vay anasını ne acılar yaşamışım la. Neyse.

Ölümle burun buruna gelmekten beter anlar da oldu ama anlayılacak şeyler değil.
Ucuz kurtulmuşun renkdaş

ilkokul 2. sınıfta okulun su valflerini kapadıydım

niye böyle bişey yaptım hatırlamıyorum. tükürük savaşları falan olurdu sınıflar arası.

Geri
Üst Alt