Hayatının Dayağını Yiyen Hatun

bu kari sergen ile murhani üstüste koyup tokatlar..

Oh noooooooooooooo noooooooo diyene kadar ayırsaymış o çeken gerizekalı.

Amerikan güreşi teknikleri kullanmış yalnız bilmem dikkatinizi çekti mi :D

Geyik dışında yapacak bir şey mi kaldı bu ülke de.

Ben normal bir soru sordum ilgimi cektiginden. Cevap veremiyorsan alinti yapmasaydin keske.

Normal bir soru olarak görmemişim demek ki.

Geyik dışında ne konuşulabilir mesela bu başlık altında, sen yaz bir analizde okuyalım madem.

Holly Holm gibi hatun be. MMA eğitimi aldığı bariz belli.

Ben normal bir soru sordum ilgimi cektiginden. Cevap veremiyorsan alinti yapmasaydin keske.

Cevap vermiş işte o da soruna.

Sende milletin en doğal hakkı olan eğlenme hakkına müdahale edip yine gergin biçimde konuya girmeseydin keşke.

Hher konuda fikir sahibi olmak zorunda değilsin.

Normal bir soru olarak görmemişim demek ki.

Geyik dışında ne konuşulabilir mesela bu başlık altında, sen yaz bir analizde okuyalım madem.

Mesela bu tip konularda bu tip cevaplar daha yapici ve yardimci olurdu.

Nefret ederim kavga olaylarindan birde iyi halt yemis gibi eglence olsun diye izleyenler yok mu delli ederler, ulan serefsizler belki bir gün sizde ayni durumda olacaksin, o vakit istemezmisiniz biri gelip de kavgayi ayirsin diye? bu dayak atan yaratika gelince konuyu bilmiyoruz tamam karsi taraf da baslatimis kavgayi ama yere düsene vurmak güc gösterisi mi oluyor? zaten kendini savunamiyacak duruma gelmis hala vuruyor, insanlik cidden ölmüs be kardesim

Arkadaşlar herkesin düşüncesi kendini kapsar. Bazıları kavga/dövüş sever ona yorum yapar, bazıları sevmez ona göre birşeyler yazar.

Başkalarının düşüncelerini değiştirmek için gerginlik yaratmak gereksiz.

Geri
Üst Alt