Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.545
- 55.763
- 4.478
hayvani vurmus. Arka kafaya vurmak nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En sevdigim hatun tipi,kabul ederse 1 cay icmek isterim kendisi ile
Reyiz varlik icinde yokluktayiz gavur İzmirdeHakikaten enteresan bir insansın, ben de seninle bir çay içmek isterim açıkçası.
Türk millet'i neden her konuda geyik yapmayi seviyor?
Ben normal bir soru sordum ilgimi cektiginden. Cevap veremiyorsan alinti yapmasaydin keske.Gurbetçilerin futbol konusunda geyik yapmasından iyidir diyerek kontraya kalkıyorum.
Ben normal bir soru sordum ilgimi cektiginden. Cevap veremiyorsan alinti yapmasaydin keske.
Değişik bir fantezi , saygı duyuyorum ama ormanlarımız yok olurken bulması zor olur, yine de siz bilirsiniz tabii.Geyik dışında yapacak bir şey mi kaldı bu ülke de.
Ben normal bir soru sordum ilgimi cektiginden. Cevap veremiyorsan alinti yapmasaydin keske.
En sevdigim hatun tipi,kabul ederse 1 cay icmek isterim kendisi ile
Hakikaten enteresan bir insansın, ben de seninle bir çay içmek isterim açıkçası.
Normal bir soru olarak görmemişim demek ki.
Geyik dışında ne konuşulabilir mesela bu başlık altında, sen yaz bir analizde okuyalım madem.
Nefret ederim kavga olaylarindan birde iyi halt yemis gibi eglence olsun diye izleyenler yok mu delli ederler, ulan serefsizler belki bir gün sizde ayni durumda olacaksin, o vakit istemezmisiniz biri gelip de kavgayi ayirsin diye? bu dayak atan yaratika gelince konuyu bilmiyoruz tamam karsi taraf da baslatimis kavgayi ama yere düsene vurmak güc gösterisi mi oluyor? zaten kendini savunamiyacak duruma gelmis hala vuruyor, insanlik cidden ölmüs be kardesim
Mesela bu tip konularda bu tip cevaplar daha yapici ve yardimci olurdu.