Hayatının Dayağını Yiyen Hatun

Yasin Şimşek 'ten iyi dövüşmektedir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni kimboo Sweden uyruklu bir vatandaşa benziyor

Biri de girip ayirmiyor. Kizlarin nekadar cani olabilecegini gösteren bir video daha, ama cogu olaya fiziksel gücleri yetmiyor isde.

white trashlerin uyuşturucu kavgasına benziyor.malı çekip birbirine girmişler.

hala da bırakmıyo insan insanı dövermi bu kadar

Kiz orada ters bir sekilde düstügü an bitti zaten kavga. Karsilik gelmedegi halde, daha kac defa vurdu suratina. Kalipli bir erkegin gücü olsa, öldürür kadini orada. Ayirmayanlar da en az o kadin kadar serefsiz. Arkadan kafaya vurmak da cok tehlikeli.

Kiz orada ters bir sekilde düstügü an bitti zaten kavga. Karsilik gelmedegi halde, daha kac defa vurdu suratina. Kalipli bir erkegin gücü olsa, öldürür kadini orada. Ayirmayanlar da en az o kadin kadar serefsiz. Arkadan kafaya vurmak da cok tehlikeli.
vidoya çekene ne demeli o da ayrı dert

Harun diye okudum Bursa'nın kalecisini dövmüşler sandım :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Nefret ederim kavga olaylarindan birde iyi halt yemis gibi eglence olsun diye izleyenler yok mu delli ederler, ulan serefsizler belki bir gün sizde ayni durumda olacaksin, o vakit istemezmisiniz biri gelip de kavgayi ayirsin diye? bu dayak atan yaratika gelince konuyu bilmiyoruz tamam karsi taraf da baslatimis kavgayi ama yere düsene vurmak güc gösterisi mi oluyor? zaten kendini savunamiyacak duruma gelmis hala vuruyor, insanlik cidden ölmüs be kardesim

Heralde orda olsaydım kendimi tutamaz bi tane yapıştırırdım o acımasızca döven kıza.Böyle dovulur mü insan vicdansız

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heralde orda olsaydım kendimi tutamaz bi tane yapıştırırdım o acımasızca döven kıza.Böyle dovulur mü insan vicdansız

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emin misin? forumun yarısını döver bence o hatun , hele kızı tutup kaldırıma devirmesi bana amerikan güreş müsabakalarını anımsattı resmen.

kız arabanın oraya ters düşüyor orada bütün dengesi bozuluyor zaten ve kavgada aslında orada bitmiş oluyor sonrası vahşet :D

Kız dedin biraz Deli olacak.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Bunun ismi kavga değil combo katliam. Bizim mahallede Hırvat kadın bir Türk bayanı dövmüştü onun resmen kopyası olmuş. Gerçi türk bayan ablamız hastanelik olmuştu . Bunun durumu iyi yine

En sevdigim hatun tipi,kabul ederse 1 cay icmek isterim kendisi ile

Geri
Üst Alt