Hayatının Dayağını Yiyen Hatun

Makarasına yazmıştım ama,kırıldıysan veya sinirlendiysen oranları revize edebiliriz abi.

Raporladım, umarım hakettiğin cezayı alırsın :asd22:

Şaka bir yana seni de çaya bekliyorum Hakan gelmeyecek anlaşılan 4'lü çay yaparız. Melih,Serkan,ben ve sen.

Son düzenleme:
Sana cevap vermek için yetkimi kullanmama gerek yok.
Eger cevap vermene gerek yoksa kes sesini alinti yapma benimle ilgili konularda. Yetki metki bahane. Haddini asipta klavye delikanliligi yapma.

Farkindasin demi su an konuyu dagittin tartisma cikararak. Bravo admin. Neyin acisi acaba..

Son düzenleme:
Normal diyor hala ya. Kafayı yiyeceğim.

Sen gelene kadar burada muhabbet dönüyordu geldi ortasına limon sıktın. Sorgulamadım derken bile sorguluyor milletin fikrini.

2 sene önce bende her şeyi ciddiye alıyordum ama kimse ile problemim olmadı senin gibi. Çünkü herkesin tarzına ve fikrine saygı duymayı bildim.

Ciddi yorum yazarak da forumda yer edinen 10'larca üye var. Sen değilsen onlardan biri bir sorgula kendini önce başkalarına gelmeden.

Çıldırtma insanı daha fazla.

Eger cevap vermene gerek yoksa kes sesini alinti yapma benimle ilgili konularda. Haddini asipta klavye delikanliligi yapma.

Farkindasin demi su an konuyu dagittin tartisma cikararak. Bravo admin. Neyin acisi acaba..
Acısı olan sensin unuttun mu? Kimden alıntı yapıp yapmayacağımı ben bilirim sen değil.Üslubunada dikkat et.

Tamam hadi susalım adamlar muhabbetine devam etsin uzatma.
Benim sorumum üzerine cevap veripte devam edebilirlerdi. Bazilarin acisi oldugu icin konuyu farkli yerlere cektiler.

Gayet net soru: Her konuda neden geyik yapmayi seviyor türk milleti.

Buna alinacak hic bir durum yok. Yapimiz böyle veya sosyla medya'yi ciddiye almiyoruz diyip kapanirdi konu.

Cidden bazilari sasirmis durumda.

Neden bazıları her muhabbetin içine ediyor ?

Sorgulama değil ha sadece soru. :asd22:

Benim sorumum üzerine cevap veripte devam edebilirlerdi. Bazilarin acisi oldugu icin konuyu farkli yerlere cektiler.

Gayet net soru: Her konuda neden geyik yapmayi seviyor türk milleti.

Buna alinacak hic bir durum yok. Yapimiz böyle veya sosyla medya'yi ciddiye almiyoruz diyip kapanirdi konu.

Cidden bazilari sasirmis durumda.
Bilemiyorum Hakan bilemiyorum.

Neden bazıları her muhabbetin içine ediyor ?

Sorgulama değil ha sadece soru. :asd22:
Simdi sana soru cevaplamanin örnegini veriyim, sende yapabilirdin.

Bu tip sosyal veya toplumsal olaylari sahsi olarak ciddiye aldigimdan olabilir. Burda bunu kayit alan bir kisi insanlik disi bir saygisizlik yapiyor. Mesela bunun neden böyle oldugunu sorgulayabilmekte lazim.

Geyik yapmak istiyorsan da yaparsin, ama neden genel yaklasminin böyle oldugu sorusuna da cinlenmemek gerek.

Simdi sana soru cevaplamanin örnegini veriyim, sende yapabilirdin.

Bu tip sosyal veya toplumsal olaylari sahsi olarak ciddiye aldigimdan olabilir. Burda bunu kayit alan bir kisi insanlik disi bir saygisizlik yapiyor. Mesela bunun neden böyle oldugunu sorgulayabilmekte lazim.

Geyik yapmak istiyorsan da yaparsin, ama neden genel yaklasminin böyle oldugu sorusuna da cinlenmemek gerek.

Hakan cinlendiğim falan yok. Gereksiz ciddiye alıyorsun, ortada bir şey yok.

Tamam mıyız ? Kapat gitsin konuyu, manasız uzadı vaktimize yazık.

çok ciddi olmayan ama çok ciddiye alınmış bir konu.

bu tarz olayların hepsini ciddiye alıp irdelersek kendi hayatımızı yaşamaya vaktimiz kalmaz,bu tür salakların hayatını yaşarız.kadınların dizilerde ve magazin programlarında vakit geçirmesi gibi.

fakat hatun iyi künde yapmış takdir ettim

3 numaralı hatun forumun yarısını döver diye tahmin ediyorum. O nasıl bir künde la?

3 numara gelsin stoper olarak baslasin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

la 3 numara hepimizi haşata çıkarır bence.:asd22:

İçim acıdı, böyle görüntülere üzülüyorum.

Geri
Üst Alt