Haydi Fener'li Olalım, Konumuz: "Şike Operasyonu"

Cevap: Haydi Fener'li Olalım, Konumuz: "Şike Operasyonu"

Alex'in golü tertemizdi!..Bu Mhk Bu Mali bize karşı arkadaş!

simsao nun bala gte golune alex muhteşem bir golle karşılık verdi

bal yaa bu sekiztaş hakemide ayarlamışlar hakkımız yenilşiyor sürekli.. pis teşvikciler serdal adalı içerden emir vermiştir kesin

Artık Alex'i Messi ile karşılaştırmayın ayıp oluyooooooooo...Hiçkimse bir Alex değil :ask:

hakeme rağmen federasyona ragmen çrkef bjk taraftarına ve amerika ya ragmen 1 puan kopardık yaşa fenerbahçem

Pis sikecilerin sahasından 1 puan çıkardık ışte fenerbahçe büyüklüğü budur

sizce federasyon galatasaray'a ceza verecekmi milli kalecimize bu yapılanlardan sonra 15 maç saha kapatma vermezseler ilahi adalet hakkında şüphelerim olacak.

Agzına ve yüregine saglık Emre ve Volkanım.Haketti ama onlarda,sanki tek suclu bizim oyuncularımızmıs gibi.

Agzına ve yüregine saglık Emre ve Volkanım.Haketti ama onlarda,sanki tek suclu bizim oyuncularımızmıs gibi.

aynen renkdaş bu ülke bizim sporcularımızı hak etmiyor milli takım en büyük başarılarını fenerbahçeli oyuncular sayesinde kazandırmıştır gslilerde bunu çekemiyor sürekli türk futbolunu baltalıyorlar bikere olsun katkıda bulunsunlar.

aynen renkdaş bu ülke bizim sporcularımızı hak etmiyor milli takım en büyük başarılarını fenerbahçeli oyuncular sayesinde kazandırmıştır gslilerde bunu çekemiyor sürekli türk futbolunu baltalıyorlar bikere olsun katkıda bulunsunlar.

Tekrar sölüyorum bu ligden cekilelim,Arabistan ligine bizi kabul ederle mi acaba anguttas;)

Ayrıca neden klüplerle kişileri hemen birbirine karıştırıyorlarki;

Aziz bey masumane şekilde kimsesiz çocuklara yardım amaçlı şike yaptı. ayrıca seneyede doğal yaşamı destekleme adına şike yapacaktı ama içeri attılar. bunların hepsi vatan haini

:D :D :D

Tekrar sölüyorum bu ligden cekilelim,Arabistan ligine bizi kabul ederle mi acaba anguttas;)

arabistan liginde ne yapacaksın? hem onlar fazla dinci biz atatürk'ün takımıyız diye bizi kabul etmezler boşver en iyisi biz amerika ligine gidelim dünyanın en iyi basketbol ligi orada ve futbola soğuklar bizde onlara büyüklüğümüz ile futbolu sevdiririz en iyi futbol ligi amerika ligi olur. aziz başkan inadına bütün yıldızları toplar o lige rekabet artar herkes o ligte oynamak ister kimse takmaz ozaman şampiyonlar ligini platini efendi ozaman anlar değerimizi.

eğer fener şike yaptıysa karının önde gideniyim topum bakın o kadar kesin konuşuyorum!

Bırakalım bu Aziz başkan yalakalığını beyler, Aziz Yılmaz'ın söylediklerine biraz kulak verelim.. Adam saltanat kurdu, egosunu tatmin için adına leke bulaşmamış fenerbahçemi dünya aleme rezil etti.. Şimdi beni yadırgayıp çöplüğüne git diyenler bile olacaktır, hatta belki ihraç yiyeceğim ama bu "dar ağacında olsam bile son sözüm fenerbahçe" görüşümü değiştirmez..

Bırakalım bu Aziz başkan yalakalığını beyler, Aziz Yılmaz'ın söylediklerine biraz kulak verelim.. Adam saltanat kurdu, egosunu tatmin için adına leke bulaşmamış fenerbahçemi dünya aleme rezil etti.. Şimdi beni yadırgayıp çöplüğüne git diyenler bile olacaktır, hatta belki ihraç yiyeceğim ama bu "dar ağacında olsam bile son sözüm fenerbahçe" görüşümü değiştirmez..

:007::007::007::007::007: +1907

imza ..

Bırakın ya birazdan antu.com Maganda Team gelir, saydırır bana... Ama bilsinler ki herşey müreffeh yarınlarımız için

Bırakın ya birazdan antu.com Maganda Team gelir, saydırır bana... Ama bilsinler ki herşey müreffeh yarınlarımız için

ne diyon kardeşim sen bende aziz yılmaz için öyle diyosun sandım meğerse lordumuz aziz başkana saydırmışın pis kedi cumhuriyetin son kalesini yıkamayacaksınız !!!

Geri
Üst Alt