Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Ulan hakem, simaonun golunde ofsayt vardi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Alex'in golü tertemizdi!..Bu Mhk Bu Mali bize karşı arkadaş!

Agzına ve yüregine saglık Emre ve Volkanım.Haketti ama onlarda,sanki tek suclu bizim oyuncularımızmıs gibi.
aynen renkdaş bu ülke bizim sporcularımızı hak etmiyor milli takım en büyük başarılarını fenerbahçeli oyuncular sayesinde kazandırmıştır gslilerde bunu çekemiyor sürekli türk futbolunu baltalıyorlar bikere olsun katkıda bulunsunlar.
Tekrar sölüyorum bu ligden cekilelim,Arabistan ligine bizi kabul ederle mi acaba anguttas![]()
Bırakalım bu Aziz başkan yalakalığını beyler, Aziz Yılmaz'ın söylediklerine biraz kulak verelim.. Adam saltanat kurdu, egosunu tatmin için adına leke bulaşmamış fenerbahçemi dünya aleme rezil etti.. Şimdi beni yadırgayıp çöplüğüne git diyenler bile olacaktır, hatta belki ihraç yiyeceğim ama bu "dar ağacında olsam bile son sözüm fenerbahçe" görüşümü değiştirmez..
Bırakalım bu Aziz başkan yalakalığını beyler, Aziz Yılmaz'ın söylediklerine biraz kulak verelim.. Adam saltanat kurdu, egosunu tatmin için adına leke bulaşmamış fenerbahçemi dünya aleme rezil etti.. Şimdi beni yadırgayıp çöplüğüne git diyenler bile olacaktır, hatta belki ihraç yiyeceğim ama bu "dar ağacında olsam bile son sözüm fenerbahçe" görüşümü değiştirmez..
Bırakın ya birazdan antu.com Maganda Team gelir, saydırır bana... Ama bilsinler ki herşey müreffeh yarınlarımız için