Haydi Fener'li Olalım, Konumuz: "Şike Operasyonu"

Cevap: Haydi Fener'li Olalım, Konumuz: "Şike Operasyonu"

Bize Sürekli Kuş Beyinli Diyorlar ...

Oturdum günlerce Senelerce Düşündüm Bulamadım..

Bize Sürekli Kuş Beyinli Diyorlar ...

Oturdum günlerce Senelerce Düşündüm Bulamadım..

simgemiz kanarya diye dalga geçiyorlar aklı sıra kendi simgelerine baksınlar türkiyede aslanmı yetişiyor sanki !! hem biz kuş beyinli olsak okadar tesisi stadı nasıl yapardık bırak şunları çekemiyorlar bizi:D

simgemiz kanarya diye dalga geçiyorlar aklı sıra kendi simgelerine baksınlar türkiyede aslanmı yetişiyor sanki !! hem biz kuş beyinli olsak okadar tesisi stadı nasıl yapardık bırak şunları çekemiyorlar bizi:D

Kanarya bir kuş mu ki çok saçma :asd:

Bizim kanarya'dan kastımız efsanefi yönü... biliyorsun hayvanlar kralı kanarya'dır..

şimdi de konusurlar hakem felan diye bize niye hakemler hata yapmıyor bıraksınlar bu işleri en büyük fenerbahçe okadar !!!:D

Tabi ki, oyle. Isleri gucleri aglamak. Zirlamak yerine bizim gibi mucadele ile, alin teri ile, Barcavari pas trafigi ile oynasalar maclari kazanirlar. Hic bir macta hakem hatasi yok.

Kanarya bir kuş mu ki çok saçma :asd:

Bizim kanarya'dan kastımız efsanefi yönü... biliyorsun hayvanlar kralı kanarya'dır..

bizim sellattin amca var nalbur o anlattı bikeresinde bana kendisi safariye aslan avlamaya gitmiş gsye inat tam 1907 tane avlamış en sonunda çevresini yüzlerce aslan sarmış mühimmatıda bitmiş o sıra bi bakmış havadan bitane kızgın kanarya indi okadar aslana kafa göz girişmiş kırtarmış ilk başta inanmadım ama resimleri felan gösterdi ve o kahraman kanaryayıda hatta hatırlarmısın o kahraman kanaryanın anısına şöyle bir kıyak yaptık

fenerbahce-sisme-maket.jpg

rusya ligine gidelim orda hem kızlar teklif ediyor hem hakemler şike teklif ediyor.

2 Temmuz sabahı kalktığımızda yüce Aziz başkanımızın cemaatin baskısıyla tutuklandığı öğrendik.:(Yaklaşık 10 yıldır cemaat ile haşır neşir olan babam karşı dairede oturuyodu,kapı çaldı babam benim yaşlı gözlerime baktı ve oğlum ben artık cemaate üye değilim doğru yolu buldum dedi.İkimiz de duygulandık,cemaate karşı savaşımızda artık bi kişi fazla idik.O olaydan sonra babama bi Aziz başkan forması,bi Aziz başkan maskesi,bi taraftar kartı bi tane de Aziz başkan biblosu aldım.Mutlu oldu çocuklar gibi.Bu da benim güzel bir anımdır.

2 Temmuz sabahı kalktığımızda yüce Aziz başkanımızın cemaatin baskısıyla tutuklandığı öğrendik.Yaklaşık 10 yıldır cemaat ile haşır neşir olan babam karşı dairede oturuyodu,kapı çaldı babam benim yaşlı gözlerime baktı ve oğlum ben artık cemaate üye değilim doğru yolu buldum dedi.İkimiz de duygulandık,cemaate karşı savaşımızda artık bi kişi fazla idik.O olaydan sonra babama bi Aziz başkan forması,bi Aziz başkan maskesi,bi taraftar kartı bi tane de Aziz başkan biblosu aldım.Mutlu oldu çocuklar gibi.Bu da benim güzel bir anımdır.

Şişme Aziz Yıldırım'ını al bağdat caddesine gel renkdaş bekliyoruz :D

çidden okudukça gülmekten yarılıyorum :asd:

Beyler size dün gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum rüyamda CL finali oynanıyor Barcelona-Real Madrid arasında maçı Real 1-0 kazanıyor kupa seremonisi yapılacak takımlar hazırlanıyor Barçalılara madalyalar takılıyor peşinden Real Madridlilere kaptan kupayı almak üzere UEFA başkanının yanına gidiyor Platini mikrofon elinde hayır diyor gelme bu kupa sizin değil büyük haksızlıklarla kupanın dışına itilen fenerin hakkı bütün futbolcular tribünler göz yaşlarına boğuluyor CR7 haklısın diyor Platini'ye şans eseri orda bizden kimse olmadığı için Rıdvan'a veriyorlar kupayı havaalanında karşılıyoruz Rıdvan'ı 55 milyon taraftar sevince boğuluyor...

:)

Beyler size dün gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum rüyamda CL finali oynanıyor Barcelona-Real Madrid arasında maçı Real 1-0 kazanıyor kupa seremonisi yapılacak takımlar hazırlanıyor Barçalılara madalyalar takılıyor peşinden Real Madridlilere kaptan kupayı almak üzere UEFA başkanının yanına gidiyor Platini mikrofon elinde hayır diyor gelme bu kupa sizin değil büyük haksızlıklarla kupanın dışına itilen fenerin hakkı bütün futbolcular tribünler göz yaşlarına boğuluyor CR7 haklısın diyor Platini'ye şans eseri orda bizden kimse olmadığı için Rıdvan'a veriyorlar kupayı havaalanında karşılıyoruz Rıdvan'ı 55 milyon taraftar sevince boğuluyor...

:)

55 milyon degil renktas yaklasık 63 milyon taraftarımız oldugu tahmin edilmektedir. isvecli bilim adamlarının arastırmalarına gore

10 üye 15 konuk. Şu kedileri alın dışarı.

cemaat ve mason 6sliler bizi yıldıramaz . en büyük fener yaşasın aziz baba .

cemaat ve mason 6sliler bizi yıldıramaz . en büyük fener yaşasın aziz baba .

fenerbahçemiz okadar büyükki amerika ne oyunlarla saddamı ladini ve sonunda kaddifiyi yok etti ama aziz babamız hala dimdik ayakta bu amerikan oyunlarına gelmeyelim tek bi şikeci varsa oda gs dir gerisi yalan

Benim adim Rifki. Fanatik FB taraftariyim. Bir gun bir kafede oturuyordum. Yan masada Nihat Ozdemir'i gordum. Istemeden kulak misafiri oldum. Adam "cemaate teslim olmadik diye mahvettiler bizi" dedi yanindaki arkadasina. Nihat Ozdemir'in uzerinde beyaz t-shirt vardi. Elbisesi vucut hatlarini belli ediyordu. Aniden Nihat bey bana dogru bakti. Heyecanlandim. Kalbim yerinden firlayacak gibiydi. Ne oluyordu bana boyle? Yoksa? Az sonra Nihat bey yanima geldi. "Sen de aci cekiyorsun, degil mi?" dedi. Ben de evet deyip optemeye kalktim. Adam bir tokat atip "Ne yapiyorsun gerizekali?" deyip, ortamdan uzaklasti. Sike olaylarina cani SIKILDIGI her halinden belliydi. Neyse Aziz baskani ozledim. Fenerbahce'yi kimse yikamaz.

bekir ve baroni atar alırız maçı

Geri
Üst Alt