Haydi Galatasaray'ım... Şampiyonluk Bizim...

Hakan Akçıl

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray'ımızın oyun kurgusu , yapısının artık oturduğunu düşünüyorum. Fatih hocamız kafasındaki denemeleri de bitirerek artık oynaması gereken yapıyı da kafasında tamamladığını düşünüyorum.

Sivas maçıyla birlikte yepyeni bir Galatasaray izleyeceğimize adım gibi eminim.

Allah yar ve yardımcımız olsun , şampiyonluk yolu uzun...

FB,bjk,lazyo sevicileri tarafından bu konu çok alintilansada bilki gerçek taraftar yaninda

1- Once forveti zırt pırt degistirmemeli.
2 - Oyun berabere iken Morutan'i filan son dakikalarda almamali.
3 - BAY mumkunse en kotu 2 fark one gecene kadar almasin.
4 - Babel sevdasi bitmeli

Bu arada inaniyorum, devreyi 5'de 4 filan bitirirsek %99 sampiyon oluruz. Yeter ki AL icin 3 ve lig icin + 2 transfer daha yapilsin.
Gedson
Bruma tarzi
Piatek
Lig icin
Yedek kaleci
Yedek orta saha ( Etobo'bun bir tık iyisi)

Devreye kadar 4 maçımızı kazanırsak şampiyon olacağımıza ben de inanıyorum.

Haydi Galatasaray'ım... Şampiyonluk bizim...​

onumuzdeki 12 gunde 4 lig maci oynayacagiz
seri yakalarsak her sey degisir ama son 3 haftada olanlar ortada, 4 macta 6 pts fln aliriz

İşte has cimbom old boys
Forumumuzda ender görünen holiganlardan Hakan bey

Yarın ki maç çok önemli yav beklentiye girip kendimi üzmek istemiyorum, yarın ki maçı düşündükçe karnıma kramp giriyor şimdiden. İnş yarın uplarız bu başlığı.

Genelde Ekim aylarında fısız, Aralıkta da bize garip bir hava geliyor. Eğer kalan maçları firesiz geçersek dağılan kartların bir ucundan tutarız. Yalan demiyeyim her ne kadar bu sene inancım çok olmasa da, olumsuz baksam da, ümitli olan arkadaşlarımızın da bu inancına saygı duyuyorum ve haklı çıkmalarını her şeyden çok istiyorum. Ben TR kupası alacağımızı düşünüyorum. Hissiyat yani.

sampıyon oluruz ya da olmayız kopmamak lazım bız kazandıkca puan farkı erır havayı koruyalım.

Geri
Üst Alt