- 3 Temmuz 2012
- 141.328
- 89.317
- 5.478
Bu konu da, isi rast gitsin diye "hayirli cumalar" diyenlerle dolmus.
Ne de olsa moda oldu "hayirli cumalar" diyip, indire gandi yapmak yeni türkiye'de (!)
Like için hayırlı cumalar mı yazılıyor demek istiyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konu da, isi rast gitsin diye "hayirli cumalar" diyenlerle dolmus.
Ne de olsa moda oldu "hayirli cumalar" diyip, indire gandi yapmak yeni türkiye'de (!)
abi adam bildiğin troll ya... Meslek edinmiş kendine...
Bu konuyu ancak Serdar Demir çözer..xd
Like için hayırlı cumalar mı yazılıyor demek istiyosun
Bu konuda almış olduğun dersle utanmadan ahkam kesip insanların ne içip içmeyeceğine, ne zaman ibadet edip etmeyeceğine karışacağına, biraz daha araştırma yapmanın gereğini öğrenmişsindir sanırım.
Koskoca ilahiyat profesörü öyle bir şey yok diyor bizim Ümit efendi google'da gördüm deyip fetva veriyor.
Ondan sonra biz troll oluyoruz.
sende mı kullandın renktaş ? kullandıysan 40 gün geçmesi lazım
Kullandın mı ne la? Kokainman muamelesi yapma adama. 1-2 duble birşey içtik o kadar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
renktaş sen en iyisi google'den araştır.. ben burda yazınca salladı falan dıyorlar.. uğraştırma beni bunlarla.. hayırlı cumalar tekrardan..
bak canım kardeşim ''kaynak göstererek konuştum ben '' anladın mı bak tekrar ediyorum ''kaynak verdim'' ınanmıyorsan aç oku ! anlaman kıt mı senın bırader ? yav bit git işine ne cins insan çıktın be..
Allah dümanımın başına vermesın senın gibileri..
Bir yanlışı düzeltelim. Muhkem değil mütaşabih ayetler. Ancak ibadetler meselesinde kabul edecek olan Allah' tır.bu konularda hüküm vermekten kaçınmalıyız. Maturidi mezhebine göre amel imandan bir cüz değildir. Ve Allah cc şirk ve kul hakkı hariç günahları bağışlayabilir.“…Muhammed’i kudret ve iradesiyle yaşatan Allah'a (cc) yemin ederim ki, midesine
haram bir lokma indiren kulun kırk gün hiçbir ameli kabul edilmez…” (Buhari) Hadis-i şerif..
Peygamber kur'andaki Muhkem ayetleri yani ''anlaşılamayan Ayetleri'' açıklamak için gönderildi.. sadece kur'ana bakarsan bişey anlamazsın... peygamber boşuna gönderilmedi
Aha cuma dagıldı siz hala cözemediniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu konuyu ancak Serdar Demir çözer..xd