Hayırlı Cumalar

:D abi adam bildiğin troll ya... Meslek edinmiş kendine...

Bu konuda almış olduğun dersle utanmadan ahkam kesip insanların ne içip içmeyeceğine, ne zaman ibadet edip etmeyeceğine karışacağına, biraz daha araştırma yapmanın gereğini öğrenmişsindir sanırım.

Koskoca ilahiyat profesörü öyle bir şey yok diyor bizim Ümit efendi google'da gördüm deyip fetva veriyor.

Ondan sonra biz troll oluyoruz.

Bu konuda almış olduğun dersle utanmadan ahkam kesip insanların ne içip içmeyeceğine, ne zaman ibadet edip etmeyeceğine karışacağına, biraz daha araştırma yapmanın gereğini öğrenmişsindir sanırım.

Koskoca ilahiyat profesörü öyle bir şey yok diyor bizim Ümit efendi google'da gördüm deyip fetva veriyor.

Ondan sonra biz troll oluyoruz.

bak canım kardeşim ''kaynak göstererek konuştum ben '' anladın mı bak tekrar ediyorum ''kaynak verdim'' ınanmıyorsan aç oku ! anlaman kıt mı senın bırader ? yav bit git işine ne cins insan çıktın be..

Allah düşmanımın başına vermesın senın gibileri..

Son düzenleme:
bd4454c720e8e0705a6e3efcca5b1980.jpg

Rabbim kulaktan ezanimizi ve gönderden bayragimizi eksik etmesin.Cumaniz mübarek olsun

bak canım kardeşim ''kaynak göstererek konuştum ben '' anladın mı bak tekrar ediyorum ''kaynak verdim'' ınanmıyorsan aç oku ! anlaman kıt mı senın bırader ? yav bit git işine ne cins insan çıktın be..

Allah dümanımın başına vermesın senın gibileri..

Anlayışında sıkıntı olan sensin. Bak video verilmiş otur izle.

Yanlış dini bilgi vermenin de hükmü ne onu da araştır.

Allahtan Serhan renktaşımız banlanmış, yoksa Kuranda namaz yok demek suretiyle ortalığı hepten yangın yerine çevirirdi.

Son düzenleme:
“…Muhammed’i kudret ve iradesiyle yaşatan Allah'a (cc) yemin ederim ki, midesine
haram bir lokma indiren kulun kırk gün hiçbir ameli kabul edilmez…” (Buhari) Hadis-i şerif..

Peygamber kur'andaki Muhkem ayetleri yani ''anlaşılamayan Ayetleri'' açıklamak için gönderildi.. sadece kur'ana bakarsan bişey anlamazsın... peygamber boşuna gönderilmedi
Bir yanlışı düzeltelim. Muhkem değil mütaşabih ayetler. Ancak ibadetler meselesinde kabul edecek olan Allah' tır.bu konularda hüküm vermekten kaçınmalıyız. Maturidi mezhebine göre amel imandan bir cüz değildir. Ve Allah cc şirk ve kul hakkı hariç günahları bağışlayabilir.

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Aha cuma dagıldı siz hala cözemediniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu konuyu ancak Serdar Demir çözer..xd

Dini bütün müslüman kardeşlerimizin "hayırlı cumalar" konusundan özellikle uzak duruyordum.. ama madem ısrar var 1-2 kelam edelim.. :)

Bana göre alkol aldıysan 40 gün kılamazsın olayı mantıksız.. hadiste vardır öyle bir hüküm doğrudur.. ama hadiste muhammed'in şifa niyetine idrarını içirmesi de var..

bence abdestsiz bile kılabilirsiniz.. aslolan kılmaktır.. kuranı da abdestsiz okuyabilirsin.. hiç okumayacağına, abdestsiz de olsa okumak daha makbuldur.. :)

Dolayısıyla, müslüman kardeşlerimin cuma günü camiye gidip haftalık siyasi hutbe dozlarını almaları engellenemez..

Dünyanın en büyük putu olan kabeye dönüp putperestlik yapmak herkesin hakkıdır..

Rahatsız olan olabilir bu söylediğimden.. çözümü beni konuya özellikle davet etmemektir..

Hayırlı cumalar :)

islami hosgoru kapsaminda Serdar Demir renktasimizin yazdigi mesaja saygi cercevesinde cevaplar vermenizi rica ediyorum

Geri
Üst Alt